Meg Ryan, jejíž jméno je ve skutečnosti Mary Margaret Emily Anne Hyraová, je bezesporu podnikavou ženou. Pouhých 18 měsíců poté, co zakoupila sídlo na prestižní adrese v kalifornském Montecitu, což je oblast, kde bydlí různé (nejen) filmové hvězdy, režisér George Lucas (77), moderátorka Oprah Winfreyová (67) a Ellen DeGeneresová (63), zpěvačka Adele (33) či princ Harry (37) s manželkou Meghan Markleovou (40), jej již stihla prodat! Vilu s rozsáhlými pozemky zakoupila za 5 milionů dolarů (110 milionů korun), v tichosti mimo realitní trh ji prodala za dechberoucích 13,3 milionů dolarů (293 milionů korun). Vydělala na něm tedy 8,3 milionů dolarů, což dělá slušných 183 milionů korun! A to se vyplatí!

Ironií je, že herečka známá z filmu Top Gun, Když Harry potkal Sally či Samotář v Seattlu, si v tomto domě vůbec nepobyla. Během svého krátkého vlastnictví toto místo pouze pečlivě rekonstruovala, přestože podle zahraničních médií si prošlo rozsáhlými opravami těsně předtím, než jej Meg koupila. Dá se proto říct, že jej „pouze“ domazlila k dokonalosti. Spolupracovala s osvědčenou designérskou firmou Becker Studios a přetvořila dříve moderní statek ve stylu farmy do současné podoby, na kterou se můžete podívat do naší galerie. Tyto upgrady zahrnovaly velké množství bílé barvy v interiéru, čímž se prosvětlily místnosti, zcela nové vybavení, řady oken od podlahy až ke stropu a zcela přepracovanou kuchyň.

VIDEO: Jan Antonín Duchoslav: Rekonstrukce vily po tátovi vyjde minimálně na 6 milionů

Video
Video se připravuje ...

Jan Antonín Duchoslav: Rekonstrukce vily po tátovi vyjde minimálně na 6 milionů Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Nemovitost si stále zachovává své tři ložnice a tři koupelny, nádherný výhled na hory ze zadního dvora, venkovní i domácí krb a pochopitelně také bazén. K dispozici je také „skrytá“ terasa pro stolování pod širým nebem, která je ve stínu starých dubů, a zahrada plná ovocných a avokádových stromů. Rafinovaně jsou zde schované také houpací křesílka, ideální na letní party. Prostory jsou efektně vyzdobeny – úžasná je například prosklená jídelna či koupelna, jíž dominuje velká vana a kulaté okno.

Zatímco tato nemovitost říká pane už jiné majitelce, údajně vysoce postavené ředitelce ve společnosti J. P. Morgan v San Franciscu, Ryan se přestěhovala do svého dalšího rezidenčního projektu – ještě většího pozemku v Montecitu. Záznamy ukazují, že za tento dům koncem srpna 2021 zaplatila 9,5 milionu dolarů (209 milionů korun). Až čas nejspíš ukáže, zda se zde také pustí do renovací a pak jej výhodně prodá, nebo se zde na delší dobu usadí.

Fotogalerie
70 fotografií