Leonardo DiCaprio, jenž před lety okouzloval fanynky po celém světě svým roztomilým ksichtíkem (a dnes je dostává do kolen skutečností, že se pod líbivým zevnějškem skutečně skrývá velice talentovaný herec), se místo hraní věnuje nákupu a prodeji nemovitostí. Koncem května koupil své mamince Irmelin Indenbirkenové (78) luxusní vilu v losangeleské rezidenční čtvrti Loz Feliz za neskutečných 150 milionů korun, v srpnu dal do prodeje dům v Los Angeles, jenž donedávna říkal „pane“ jeho otci, spisovateli Georgi DiCapriovi (77).

Nyní se zbavuje dalšího domu: hvězda černé komedie Tenkrát v Hollywoodu, Velkého Gatsbyho či Vlka z Wall Street, dala do prodeje dal svůj plážový domek v Malibu. Útulně zařízené bydlení s nádherným výhledem přímo na Tichý oceán si pořídil v roce 1998, tedy rok poté, co z něj romantický snímek Titanic udělal prakticky přes noc tu nejzářivější celebritu. Dal za něj tehdy „pouhých“ 34 milionů korun a vymazlil si jej k dokonalosti.

Nyní však za domek o rozloze 1765 čtverečních stop na pozemku o rozloze 6 893 čtverečních stop požaduje 215 milionů korun, čím by na něm vydělal neskutečný balík. Do kapsy by mu tak šlo dobrých 181 milionů korun!

VIDEO: DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné Reuters

Na rozkošné bydlení „božského Lea“ se můžete podívat do naší galerie. Dům má 3 ložnice (z nichž jedna má obří zrcadlo umístěné přímo naproti posteli) a 2 koupelny, působivě vybavenou kuchyni, rozsáhlou terasu s vířivkou, a jakmile sejdete pár schodů, ocitnete se přímo na pláži.

Není to jediný majetek, který si DiCaprio v Malibu drží. Kromě vilky, kterou dal na trh, vlastní ještě (prozatím) prázdný pozemek Malibu, za který zaplatil necelých 400 milionů korun. Údajně by zde mohl plánovat zbudování jakéhosi ekologického útočiště. DiCaprio totiž patří k velkým ochráncům přírody.

Fotogalerie
62 fotografií