„Je snad zase rok 2002?“ ptají se fanoušci při čtení zpráv o románku představitele Batmana a JLo. Slavní milenci jsou po dlouhé době opět single, Affleck se loni rozešel s herečkou Anou de Armasovou (33), Lopezová zrušila zásnuby s nevěrným baseballovým hráčem Alexem Rodriguezem (45).

Zda by jim to po tolika letech mohlo fungovat, zjišťují v luxusní nemovitosti na pobřeží Miami. Rozlehlé sídlo za 18,9 milionů dolarů milencům nabízí celkem 11 ložnic k otestování jejich lásky, 12 koupelen na společné sprchování, venkovní vířivku na rozhoření vášně, lázně pro následné zklidnění hormonů a čirý relax a nádherné romantické výhledy na oceán jako stvořené k rozjímání nad společnou budoucností. Kromě hlavního domu jsou na pozemcích dva domky pro hosty, kdyby se „Bennifer“ rozhodli oslavit jejich nově nalezené sympatie s kupou hvězdných přátel.

Vila se nachází v prominentní miamské komunitě na Bay Road. Lopezová ostatně kousek od současného hnízdečka lásky vlastnila jiný dům, který prodala kolegovi Philu Collinsovi. Zvědavým fotografům se podařilo vrkající hrdličky zachytit jedno ráno na balkoně - Affleck si spokojeně pokuřoval, zatímco jeho milá se po náročném vstávání z postele musela protáhnout.

VIDEO: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny…

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Fotogalerie
67 fotografií