Stará láska nerezaví! A současná koronavirová doba, jak se zdá, přeje „comebackům“ ke svým ex. Koneckonců se v těchto časech plných omezení a zavřených podniků nedají nikde potkávat noví lidé… Jen necelý rok poté, co šli každý svou cestou, se rozhodla herečka Jennifer Garnerová s generálním ředitelem společnosti CaliBurger Johnem C. Millerem dát jejich vztahu druhou šanci. „Dali se znovu dohromady už před několika týdny,“ tvrdí zdroj magazínu Us Weekly. Dvojice už spolu byla viděna na romantickém dostaveníčku i na večeři s přáteli.

Sympatická tmavovláska, která se proslavila rolí tajné agentky CIA Sydney Bristowové v dramatickém seriálu Alias, v akčňáku Elektra nebo v komedii Přes noc třicítkou, přitom s movitým podnikatelem v minulosti již randila, konkrétně v roce 2018.

Tehdy se po dlouhých třech letech od konce jejich vztahu definitivně rozvedla s hollywoodským hercem Benem Affleckem, jenž v posledních filmech podle komiksů DC ztvárnil legendárního Bruce Waynea, tedy maskovaného ochránce zákona Batmana. Jejich manželství nebylo bez závazků: Vzešly z něj tři děti, dcery Violet (15) a Seraphina (12) a syn Samuel (9).

Také Miller má za sebou nevydařené manželství. Se svou bývalou chotí, houslistkou Caroline Campbellovou (41), má ratolesti dvě. S Garnerovou měl proto mnoho společného. „Jsou naladěni na stejnou vlnu. Jen má pocit, že si konečně našla toho pravého,“ tvrdil zdroj z jejího okolí.

VIDEO: Outfity Jennifer Garnerové za rok 2017

Video
Video se připravuje ...

Outfity Jennifer Garnerové za rok 2017 youtube.com/Filmy World/BPŽ

Rozešli se však v srpnu 2020, údajně proto, že Miller toužil po sňatku s Garnerovou, zatímco ta se na to ještě necítila být připravená. I přesto však zůstali nadále blízkými přáteli… a jak se zdá, po čase si uvědomili, že jejich vzájemné city budou pravděpodobně mnohem silnější nežli pouze přátelské. Pár „si nakonec uvědomil, že mezi nimi jiskří“, a tak se rozhodli dát svému vztahu další šanci. „Jsou teď odhodláni udělat všechno pro to, aby to fungovalo,“ domnívají se hereččini blízcí.

Garnerová tak podle všeho následovala příkladu svého bývalého muže Bena Afflecka, jenž od dubna tráví podezřele mnoho času po boku své expřítelkyně Jennifer Lopezové. Ta před několika týdny odvolala zasnoubení s baseballistou Alexem Rodriguezem (45).

Fotogalerie
37 fotografií