Celá situace se odehrála před zraky několika stovek návštěvníků párty firmy Innogy. „Já bych se tady chtěl veřejně omluvit panu prezidentovi Jiřímu Bartoškovi, protože se vám musím s něčím svěřit,“ spustil Sokol opatrně a celé osazenstvo restaurace na vrchu Diana ztichlo.

Sokol pak začal popisovat, jak ho nedávno youtuber Kamil Bartošek alias Kazma (36) požádal, zda by si on a Bartoška zahráli v jeho hodinovém filmu. „Pan prezident s nabídkou souhlasil, a tak jsme jeli. Ta cesta trvala čtyři hodiny, bylo to někde na Moravě. To bylo to první, co Jirku rozladilo,“ dramaticky popisoval Sokol. To nejhorší ale mělo teprve přijít.

Natáčení snímku, který herec a moderátor blíže nespecifikoval, se vleklo a Bartoška několik hodin vyčkával na své záběry. „Měl hrát nacistu. Na vše byl připravený, ale pořád čekal. Po několika hodinách už ho to přestalo bavit, zvedl se a řekl, že odjíždí!“ stupňoval vyprávění Sokol.

VIDEO: Jiří Bartoška zakončil Vary: K nedělnímu obědu si dám kachnu!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška zakončil Vary: K nedělnímu obědu si dám kachnu! Markéta Reinischová

Nakonec to Jirka natočil a já mu za to veřejně děkuji a ještě jednou se mu omlouvám, že jsem ho do toho uvrtal,“ dokončil za bouřlivého potlesku vyprávění. „Omluva se přijímá!“ bylo slyšet smějícího se Bartošku, který seděl s vedením festivalu u pódia.

Bartoška si už jednou předtím zahrál nacistického vojáka, konkrétně ukrajinského banderovce ve filmu Stíny horkého léta.

Falešný Jim Carrey a podvod v Prostřeno!

Youtuber a moderátor Kazma si rád vystřeluje z lidí. Na předávání Českých lvů v roce 2015 např. poslal dvojníka herce Jima Carryeho (59).

O dva roky později zase do pořadu Prostřeno! propašoval najatého herce, který se vydával za ajťáka Karla, trpícího Touretteovým syndromem (nutkavou potřebou chrlit ze sebe sprostá slova, pozn. red.).

Fotogalerie
124 fotografií