Herečka Jitka Čvančarová se tento rok opět postarala o to, aby se na 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech hovořilo jenom a pouze o ní. Podobně jako v roce 2017, kdy na sebe strhla pozornost veškerého okolí ve tmavě růžových šatech s neskutečně hlubokým dekoltem, tento rok od ní nikdo neodkázal odvrátit zrak kvůli jejím pompézním modrým šatům. Ty pocházely z dílny slovenského návrháře Borise Hanečka, jenž obléká i slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou (48). Padlo na ně 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba prý trvala 32 hodin. Jitka v nich byla nepřehlédnutelná. V tom dobrém… i v tom negativním slova smyslu.

Na sociálních sítích ji posměváčci překřtili na Droběnu z pohádky Tři oříšky pro Popelku, vtipkovali, že si vypůjčila plachtu na zakrytí moravských střech po tornádu a tak podobně. Takové kritické poznámky by zabolely, sympatické herečce, co na televizních obrazovkách naposledy zazářila v krimisérii Hlava Medúzy, se ovšem dostalo i celé řady pochval. Ty nezaznívají z řad fanoušků, ale jejích hereckých kolegů, kteří ocenili rafinovaný střih i zdůrazněný pas u herečky, která se může pyšnit poctivými slovanskými křivkami. „Jitko, Boris umí! A jsi nádherná žena!“ vzkázala jí na instagramu například bývalá první dáma, herečka Dagmar Havlová (68).

VIDEO: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

„Ty šaty jsou nádherný a sluší ti, prostě víš, jak zaujmout. Nádhera!“ vysekla jí poklonu herečka Alice Bendová (47). „Překrásný jsou! Neuvěřitelně ti seknou!“ souhlasila s ní herečka Kristýna Leichtová (35). „Nepřehlédnutelná!“ přidala se modelka Daniela Peštová (50), co s partnerem Pavolem Haberou (59) patří letos mezi nejlépe oblečené páry celého festivalu.  

Svým srdíčkem ji ocenily herečky Jana Plodková (40), Petra Nesvačilová (35), Anna Geislerová (45) či Sarah Haváčová (30), anebo se podobně radovali i herci Milan Šteindler (64) s Ivanem Luptákem (34) a Michalem Kavalčíkem (46). Přestože se fanoušci opět nestyděli napsat svůj názor, a mnohdy dost nevybíravě, tato slova obdivu jistě zahřejí u srdce mnohem více. Koneckonců jsou od lidí, co se v jejím okolí skutečně pohybují a znají ji, nejsou jenom anonymními výkřiky profilů ve světě internetu.

Fotogalerie
43 fotografií