Po svém příletu se Johnny Depp (58) předvedl v Česku jako skromný gentleman, kterého zájem fanoušků těší. Ovšem v poslední den festivalu si svou pověst tak trochu pokazil.

Ve 13 hodin měl v místním divadle uvést film Minamata, ovšem dlouho se zdálo, že vůbec nedorazí. Zřejmě kdesi nabral zpoždění, protože ještě ve 14 hodin na něj čekal plný sál lidí.

Jelikož tam bylo i dost rodin s dětmi, čekání už bylo dost dlouhé a některé děti začaly plakat. Atmosféra houstla a nikdo nevěděl, proč herec nedorazil. Nakonec ale organizátoři uvedli šťastnou novinku - herec vystoupil z vozu před divadlem, pozdravil fanoušky a míří do sálu. »Jen« o 67 minut později...

Nabízí se různé důvody, proč se Pirát z Karibiku omeškal. Možná ve Varech prožil divokou noc a musel ji dospávat i přes den, nebo se mu možná protáhl oběd... Každopádně je dobře, že nakonec v pořádku dorazil. Jen škoda, že jakmile byl na místě připraven, přestalo fungovat živé vysílání přímo z ceremoniálu... Zkrátka smolný den. Nakonec se ale všichni dočkali a Johnny opět potěšil i fanoušky, kteří na něj v podstatě venku v dešti čekali. Bodyguardi ho dokonce museli odtahovat - těžko říct, zda proto, aby zase něco nepromeškal, nebo proto, že se herci zdánlivě motaly nohy.

VIDEO: Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků

Video
Video se připravuje ...

Na Johnnyho Deppa přes hodinu čekaly davy fanoušků Blesk

Fotogalerie
165 fotografií