Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nechutné praktiky rodičů z Lounska: Matka prý chtěla synovi (9) jen pomoci, chlapec se znásilňování bránil!

Exředitel zneužil i nezletilého chlapce.
Exředitel zneužil i nezletilého chlapce.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
16. dubna 2024
14:32

Žena obžalovaná v případu sexuálního násilí na jejím vlastním nezletilém synovi v úterý u Krajského soudu v Ústí nad Labem odmítla, že by ho znásilňovala. Uvedla, že se synem souložila proto, aby mu pomohla. Podle ní se syn ani nebránil pít moč. Z videonahrávek podle soudu ale vyplynulo, že se bránil. Žena a její druh podle obžaloby chlapce dlouhodobě sexuálně zneužívali. Žaloba je viní mimo jiné i ze sexuálního zneužití ženina tehdy dvouměsíčního vnuka a zoofilie, muže pak i z přechovávání omamných a psychotropních látek. Hrozí jim až dvanáctileté vězení.

Žena se hájí tím, že prováděla léčebnou terapii, protože syn byl nemocný, pomočoval se. S praktikami v obci na Lounsku začali, když dítěti bylo sedm let. Musel například močit na ženu. Žena vypověděla, že měli chlapcův informovaný souhlas. Řekla, že neví, odkdy je sex legální. „Celý lidstvo vzniklo z incestu,“ uvedla k dotazu soudu. „Chtěla jsem mu poskytnout to nejlepší. Měla jsem pocit, že se mu to líbí,“ řekla. Trestné činy se týkají období let 2012 až 2016.

Obžalovaná v úterý zopakovala, že se cítí být potrestána už tím, že jí soud odebral rodičovská práva. Sexuální aktivity fotil a nahrával podle obžaloby její druh, který při nich masturboval. Konopí používal podle ženy pro výrobu masti na bolesti zad po úrazu. Semena jedovatého durmanu, která se našla při domovní prohlídce, podle ženy před lety dostali, chtěli pěstovat botanickou raritu.

Žena v úterý nedokázala vysvětlit některé rozpory ve výpovědi před soudem a v přípravném řízení. Na řadu věcí si podle svých slov nepamatuje. „Partner má obrovské znalosti v tom oboru, tak nás podporoval, abychom urinoterapii prováděli. Občas si vyžádal, abych mu počůrala záda, protože mu to pomáhalo na bolesti. Uriny je omezené množství, nechal nám ji k dispozici, protože podle jeho názoru jsme to potřebovali víc než on,“ uvedla.

Ohledně sexu se psem žena řekla, že měla pocit, že se mu to líbilo. Zoofilie se účastnila ještě další žena, její případ soud projednává samostatně.

Muž sexuální hrátky podle obžaloby nahrával a dával poškozenému příkazy, co má konkrétně dělat. Obžalovaný dnes zopakoval, že se cítí být nevinný. S družkou se seznámil přes internet. Jejího syna označil za hlubokého introverta, který nebyl schopen se vyjadřovat, což považuje za následek toho, že jeho biologický otec byl násilník. Ve své výpovědi se dlouze vyjadřoval k vnímání světa, mimo jiné zaznělo, že doma a venku v hospodářství chodí s partnerkou nazí, protože je to přirozený. Chlapce učili pít moč, ale on to podle obžalovaného odmítal ze skleničky.

„Vysvětlili jsme mu, že účel akce je v jeho prospěch, nejlepší je to přímo ze zdroje,“ řekl. Odmítl, že by šlo o tzv. pissing, což je sexuální praktika, při níž je součástí sexuálních aktivit a představ moč a močení. Šlo podle něj o urinoterapii. Při některých aktivitách za účasti dítěte muž podle obžaloby masturboval. U soudu řekl, že to bylo proto, aby dítěti dodal energii. Vše podle muže skončilo, když se chlapec přestal pomočovat.

Dítě odešlo od matky a jejího druha ke svému biologickému otci podle obžalovaných v době, kdy navštěvovalo osmou třídu. U chlapce, který je již plnoletý, se projevuje podle státní zástupkyně syndrom týraného dítěte, trpí posttraumatickým stresovým syndromem, který vyžaduje několikaletou léčbu. Vyslechnut bude prostřednictvím videokonference.

Na skutek se přišlo náhodou při vyšetřování jiného případu. Fotografie ženy s dítětem z České republiky se objevila na internetu a policii se podařilo určit její totožnost. Rozsáhlý fotografický materiál, který policie zajistila při domovní prohlídce, vznikl podle obžalovaného kvůli tomu, že byl posedlý focením.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání