Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otřesný případ z Teplicka: Otčím pět let zneužíval dceru, odhalila ho FBI!

(ilustrační foto)
(ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: pma - 
27. ledna 2024
12:22

Na konci týdne začal Krajský soud v Ústí nad Labem projednávat otřesný případ. Sedmatřicetiletý muž podle obžaloby od roku 2018 dlouhých pět let sexuálně zneužíval nevlastní, tehdy pětiletou, dceru. Odporné chování odhalila až americká FBI. 

Z obžaloby, která v pátek zazněla u Krajského soudu v Ústí nad Labem, vyplynuly nechutné skutečnosti, kterých se sedmatřicetiletý otčím dopouštěl na nevlastní dcerce. Na případ upozornila televize CNN Prima NEWS

Podle státní zástupkyně Simony Konopáčové muž, který je již víc než rok ve vazbě, nevlastní dceru osahával, hladil ji po celém těla, nebo jí na genitálie či bradavky lepil černou lepící pásku a připínal svorky.

„Holčičce měl dávat na krk i obojek a oblékat ji do erotického spodního prádla. Všechno si měl fotit, natáčet na mobil a od roku 2022 snímky sdílet na dark netu,“ šokovala Konopáčová u soudu. Muž z Teplicka měl dokonce na dark netu snímky holčičky prodávat dalším uživatelům. 

Před pátečním soudem promluvil i obžalovaný muž, který svou vinu částečně přiznal. Popíral ale, že by dceru uspával prášky. Podle státní zástupkyně to ovšem nesouhlasí se snímky, na kterých měla holčička připevněné svorky na genitáliích. „V podobných polohách by se dítě probudilo,“ zdůraznila Konopáčová.

Otčím se v pátek u soudu bránil i tím, že dceři žádné léky nepodával, nechtěl jí ublížit a nesouložil s ní. „Svého činu lituji,“ uvedl muž z Teplicka. Obžalovanému byl znalci diagnostikován pedofilní sadomasochismus a jeho pobyt na svobodě je podle nich velmi nebezpečný.

Celý případ odhalil americký úřad pro Federální úřad pro vyšetřování (FBI), který jej předal kolegům v Česku. Otčímovi za zneužívání dcery hrozí až 18 let vězení a navrženo mu bylo i ochranné sexuologické léčení.

Video Muž (31) z východního Slovenska měl sexuálně zneužívat děti a nakazit je syfilisem. - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

Eva HÁDĚ ( 7. února 2024 04:39 )

Zastrelit

Martina Šteklová ( 28. ledna 2024 16:52 )

Pan ministr by mu asi dal.podmínku, nebo ne?
Tito lidé musí bý exemplárne trestaní.Já osobne bych to střílela. Kdo šáhne na dítě, nemá právo žít.

dynaty ( 28. ledna 2024 02:26 )

takže spávat se 14tiletou nevyzrálou holkou je v pořádku? 👎 a co Vaše děti, také dostávají všechno co chtějí?

Jitka Dittrichová ( 27. ledna 2024 21:35 )

👎 👎 👎 V Brně souděj dobře ,ta rodina byla závadná, už se všude píše ,že holka to začala sama -pomsta matce!Bůhví jak to bylo,hrozná morálka, proto zjištěno že nemá psychické následky.Nejspíš jsou všichni opět spolu a čekají milodary.Smutné... 😨

verka1 ( 27. ledna 2024 15:58 )

Co nejpřísnější trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání