Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec prý vyvraždil rodinu včetně dětí kvůli padělanému certifikátu: Mrazivé detaily otřesného masakru

Autor: rix - 
8. prosince 2021
12:17

Německem otřásla hrůzná vražda v bavorském městě Königs Wusterhausen. Devid R. nejspíše vyvraždil celou rodinu včetně tří dětí, aby pak střelnou zbraň obrátil proti sobě. Své manželce krátce před mordem zfalšoval covidový certifikát a natolik se bál, že pravda vyjde najevo, až se odhodlal ke strašnému činu. Vše popsal v dopise, který zanechal na místě činu. Nyní se objevily ještě další šokující detaily.

Mimo své manželky údajný vrah popravil ještě své tři malé dcery Rubi (†3), Janni (†8) a Leni (†10). Jak uvedl žalobce Gernot Bantleon, otec trpěl paranoidním strachem, že bude souzen za zfalšovaný očkovací průkaz. Bál se především toho, že mu úřady odeberou všechny děti. Ze strachu ze všech těchto věcí zmasakroval celou rodinu. Těla nebohých dětí měla být nalezena přímo v jejich pokojících.

V dopise, který se našel na místě činu, své obavy údajný vrah popsal. „Doslova v něm píše, že univerzita, na které pracovala jeho manželka, chtěla zfalšování pasu přísně potrestat,“ dodal Bantleon. Z psaní není zřejmé, zda jeho žena Linda sdílela podobně závažné obavy. Jak uvedl deník Bild, bylo by neuvážené očekávat vězení, případně dokonce odebrání dětí.

„Mluvíme zde o padělání dokumentů, zákonodárce by pro ně stanovil pokutu nebo odnětí svobody maximálně na pět let,“ uvedl specialista na trestní právo Alexander Pabst. Jak ale dále informoval, podle něj by v tomto případě čekala rodinu maximálně pokuta. Její výše by se odvíjela od platu otce. Jak právník dále potvrdil, že by úřad oběma do té doby bezúhonným rodičům sebral děti, je naprosto nepravděpodobné.

Vražda a sebevražda

Tragédie se stala o víkendu v braniborském městě Königs Wusterhausen, jež leží jižně od Berlína a čítá zhruba třiatřicet tisíc obyvatel. Strážci zákona ve čtvrti Senzig v obytném domě našli pět mrtvých těl. Policii na místo přivedl telefonát od člověka, kterému se údajně zdálo divné, že dlouho obyvatele domu neviděl. Vyšetřovatelé pro n-tv.de uvedli, že svědci viděli údajně v domě bezvládná těla.

Šokovaní sousedé

Sousedé jsou z rodinné tragédie v šoku a na místo začali nosit svíčky. „Je opravdu zlé, co se tady stalo,“ komentoval tragédii jeden z nich. Děvčata sousedé prý často vídali, když venčila rodinného psa - čivavu. Právě pejsek, jehož z domu vynesli hasiči, jako jediný přežil. Skončil v útulku.

rezacek ( 9. prosince 2021 16:57 )

Jenže Goebbels nezfalšoval žádné potvrzení. To je zase polehčující okolnost pro něj.

Lomikel ( 8. prosince 2021 15:46 )

k tomu jedna konspirační, čili "jak to bylo jinak":
Jednalo se o neonacistu, obdivovatele Josepha Goebbelse.
Ti se svou ženou Magdou vyvraždili celou rodinu - šest dětí a pak si v klídku popáchali sebevraždu vlastní.
Protože ale tenhle exot zavraždil jen 3 děti, jednalo se pouze o polovičního nacistu. Což je pro něj polehčující okolnost...

franz ( 8. prosince 2021 14:53 )

Docela hloupý důvod na takového inteligenta. Bylo to asi úplně jinak.

klara23_ ( 8. prosince 2021 14:42 )

Redakce!!! Proboha překladejte trochu lepe a používejte trochu rozum. Nedavno jste psali o lekařce stare 33 let zatimco orig. clanek mluvil o 33 lete praxi lekarky, Dnes mate ze Königs Wusterhausen je v Bavor­sku.­....­.!!!??? Je u Berlinských jezer..v Braniborsku, vy nedouci. Asi uz opravdu redaktori v Blesku nemusí mít žádné IQ, stací delat ve vasí TV prazdné rozhovory s českymi "takycelebritami" a brat prachy za reklamy...

pfoto1 ( 8. prosince 2021 13:50 )

A do statistik můžeme COVIDu přičíst další oběti...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání