Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Melinda Gatesová se před rozvodem zavřela s dětmi na ostrově za miliony na noc: Bill tam nesměl!

Autor: ran - 
8. května 2021
05:45

Bill Gates (65) a jeho manželka Melinda (56) plánovali vyjít na světlo se svým rozvodem už v březnu, právník jim to ale rozmluvil. Melinda i tak raději utekla s dětmi na luxusní soukromý ostrov, kde se chtěla ukrýt před pozorností veřejnosti a médií. Za karibský ostrov platila téměř 3 miliony korun za noc.

Právník Gatesovým sice rozmluvil, aby veřejnost seznámili o konci manželství už v březnu, jak měli oba původně v plánu – Melinda se ale dál držela svého úmyslu skrýt se kvůli celé záležitosti na nějaký čas před světem a odjela i s dětmi na pronajatý soukromý ostrov v Karibiku.

S informací o svém rozvodu přišli, teprve když už měli dokumenty o rozvázání svazku podepsané a byli domluveni na tom, jak se rozdělí o majetek, který je pasoval na jeden z nejbohatších párů na světě.

Jak uvádí web listu Daily Mail, dnes již bývalá Gatesova žena s sebou na ostrov vzala všechny tři dospělé děti Jennifer (25), Phoebe (18) a Roryho (21) a čekali na vývoj událostí. 

Na ostrov bez tatínka

Děti podle zdrojů webu byly na svého tatínka velmi naštvané, proto nebyl na ostrově vítán a čtveřice se zde zařídila sama pro sebe. Z přesně jakého důvodu se na Billa potomci zlobili, ale prý není jasné.

Jako jediná z dětí se k události vyjádřila nejstarší Jennifer, která na instagramu označila poslední měsíce jako náročné pro celou rodinu, nic bližšího ale neuvedla.

Domovem se Melindě a dětem stal na čas ostrov Calivigny, který je součástí ostrovního státu Grenada a patří francouzskému miliardáři Georgesovi Cohenovi. Francouz ostrov koupil v roce 2000 pro manželku Martine. Nyní jej spolu pronajímají boháčům a celebritám.

Miliony za noc

Melinda za luxusní soukromí platila v přepočtu téměř 3 miliony korun za jednu noc. Problém jí to ale nedělalo, vždyť společné jmění manželů činilo před rozvodem 130 miliard dolarů (2,8 bilionu korun).

Jak přesně si majetek Gatesovi rozdělí, se neví - na konkrétním vypořádání majetku se ale spolu domluvili už před podpisem rozvodových dokumentů. Ví se jen, že Bill zatím Melindě poukázal 2 miliardy dolarů.

Ostrov celebrit

Ostrov Calivigny si v roce 2015 vyhlédl i zpěvák Justin Bieber k oslavě 21. narozenin, na zdejší pláž zavítala i modelka Kim Kardashianová.

Na ostrově je k dispozici 25 samostatných nemovitostí. V hlavní z nich je dostatek prostoru a místností pro 18 hostů. Na místě pracují kuchaři ocenění michelinskými hvězdami i soukromí trenéři. Nájemníci mají k dispozici jachty a mohou se věnovat rozličným vodním sportům. 

Video  Bill a Melinda Gatesovi se rozvádí: Tak šel čas se světovým boháčem a jeho partnerkou  - Reuters
Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi