Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Adolf Hitler měl zvrhlé choutky, šokuje nový dokument: Močení, incest, závislost na pornu!

Aktualizováno -
4. května 2021
11:43
Autor: rix - 
4. května 2021
05:40

Z nového dokumentu o bývalém nacistickém vůdci vyplývá mnoho překvapujících skutečností. Snímek s názvem Hitlerův tajný sexuální život uvádí, že vůdce na sebe rád nechával močit a dožadoval se při milostných hrátkách násilí.

Adolf Hitler měl být podle autorů dokumentu závislý na pornu. Nestyděl se mít incestní vztah se svou neteří, od svých milenek se při hrátkách nechával kopat a měl rád, když na něj močí. Incestní vztah s neteří Geli Raubal měl trvat dlouhých šest let.

To, že se Hitler dožadoval, aby na něj jeho milenky močily, potvrdil jeho bývalý spolupracovník a člen NSDAP Otto Strasser. Není ale tajemstvím, že Hitler a Strasse měli mezi sebou letité rozpory. Britský deník Daily Star uvedl, že těchto zvrhlostí se účastnila i neteř Geli. Ta byla v roce 1931 nalezena v Mnichově mrtvá. Někdo ji zastřelil. Existuje podezření, že ji zavraždil sám Hitler.

Hitlerovy zvrhlosti potvrdili i další lidé. Například historik a psychiatr Robert Kaplan. „Sadomasochistické praktiky dokonale zapadají do Hitlerovy osobnosti,“ potvrzuje australský profesor. Veškeré své neúspěchy si měl za pomocí vzteku vybíjet na ostatních.

Ačkoli sám Hitler tvrdil, že se sexu zdržuje, a bojoval proti prostituci, sám si do svého sídla zval sexuální pracovnice. Jeho osobní lékař mu podle autorů dokumentu měl dodávat drogy ke zvýšení jeho sexuálního výkonu a libida.  

dietr ( 4. května 2021 13:18 )

Nevidím v tom nic pohoršujícího, zkuste si vymyslet něco jiného.

hufnagll ( 4. května 2021 11:00 )

Proboha vy nemáte rozum,75 let po válce a vy se tady zajímáte co dělal Hitler,jaký měl choutky.Napište raději něco o Havlovi nebo Schw­arzen­bergo­vi,Něm­cový­.Hitle­ra nechte bejt

jonn ( 4. května 2021 09:46 )

Napište něco takovího o Havloví .

Zobrazit celou diskusi