Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh Hitlerovy milenky Evy Braunové: Při sexu musela nacistickému vůdci sprostě nadávat?

Autor: jel, František Prachař, imk - 
6. února 2021
05:58

Jaký byl příběh Evy Braunové, tajné milenky nacistického vůdce Adolfa Hitlera? Žila osaměle, milovala fotografii, šampaňské i večírky. Domácí práce ani vaření ji nezajímal, a když měla pocit, že si jí Hitler dostatečně nevšímá, pokusila se o demonstrativní sebevraždu. Dokonce dvakrát! Až na úplném konci války dosáhla svého a na čtyřicet hodin se stala Evou Hitlerovou, než společně s válečným zločincem spáchala sebevraždu. Velkou neznámou je sexuální život Hitlerových. Zatímco podle jedné verze sex prakticky neměli, jiná teorie se hemží ponižováním, vulgarismy, divokým sexem a praktikami, které rozhodně nelze považovat za běžné!

Tragická romance začala ve fotoateliéru Heinricha Hoffmanna, oficiálního fotografa NSDAP. Tam blonďatá, modrooká Eva pracovala a právě tam se v pouhých sedmnácti letech seznámila s Adolfem Hitlerem. Jemu bylo v té době už čtyřicet.

Podle Alberta Speera, architekta a přítele nacistického vůdce, byla Braunová krásná, ale ne příliš chytrá. To by také odpovídalo tomu, co říkal sám Hitler. Nacistický vůdce se domníval, že inteligentní muž by si měl vzít jednoduchou ženu, aby se mu nepletla do práce. Jelikož sám sebe za inteligentního bezpochyby považoval, mladičká a naivní Eva mu zřejmě vyhovovala. Přestože se mu Eva do práce skutečně nepletla a nikdy nerozporovala jeho rozhodnutí, všichni, kteří se chtěli dostat k vůdci blíž, věděli, že s ní musí dobře vycházet.

Je známo, že Hitler dodržoval přísný režim, byl vegetarián a abstinent, to Eva naopak ráda pořádala večírky, pila alkohol i kouřila. Jejím největším přáním bylo stát se Hitlerovou oficiální partnerkou, k tomu však došlo až na sklonku války a na pouhých několik hodin. Vůdce si totiž budoval obraz přísného válečníka a člověka oddaného pouze nacistickým hodnotám, závazkem by navíc možná přišel o přízeň německých žen. 

Žárlivost, sebevražda a svatba

Braunová byla však žárlivá a majetnická, vadil jí dokonce i Hitlerův pes. Když nabyla dojmu, že si jí její milenec nevšímá dostatečně, dvakrát se pokusila o demonstrativní sebevraždu. V obou případech to zabralo a Hitler za ní přispěchal s omluvou. Eva mu za to byla oddaná až do smrti, což se projevilo i na konci války, kdy už bylo nacistické Německo na kolenou. Přestože to měla Eva výslovně zakázané, přijela za Hitlerem do Berlína a se svou láskou spáchala sebevraždu. Pár hodin předtím, než tak učinili, jí Hitler splnil to, co si přála nejvíce. Stala se jeho ženou.

Říšský ministr propagandy Joseph Goebbels, který jim šel za svědka, ve svém deníku později napsal: „Obřad se odehrál v malé konferenční místnosti. Nevěsta se na moment zapomněla a začala se podepisovat jako „B-“, poté písmeno přeškrtla a napsala již správně Eva Hitlerová.“

Sex nikdy neměli?

Přestože je Braunová známá především jako Hitlerova milenka, možná spolu nikdy neměli sex. Eva údajně trpěla ojedinělým  vrozeným gynekologickým onemocněním zvaným Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser syndrom, který se projevuje nevyvinutou dělohou a extrémně úzkými či zcela chybějícími vaginálními cestami, kvůli nimž je soulož extrémně bolestivá a téměř nemožná. Tahle teorie ale zůstává nepotvrzena. V některých pramenech se totiž uvádí, že byla naopak velmi náruživá a Hitler nestačil jejím požadavkům. 

Sexuolog Radim Uzel pak stojí spíše za druhou z teorií. Uzel uvedl, že se sexem měl problémy Hitler. „Je prokázáno, že Hitler měl jen jedno varle a erekce dosáhl pouze tehdy, když své partnerky ponižoval.“ Podle jeho slov vůdce třetí říše, když byl zrovna schopen sexu, do svých milenek kopal, téměř je mučil. „Odborná literatura uvádí, že byl psychopat, střídaly se u něj sadistické a masochistické fáze. Vyžadoval dokonce, aby na něj žena močila a kálela.“ Hitlerovy sexuální praktiky, při kterých musela lézt i po čtyřech a svému »vůdci« sprostě nadávat, ale byly vykoupeny životem v pohodlí, nadbytku a bohatství.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vilda69 ( 6. února 2021 15:15 )

Vypadá jako ta zpěvačka Parkanová co kupovala s klaunem Kaldou letadla Casa.

Ievice-je-smegma ( 6. února 2021 12:38 )

Chudáčku, palcuj si své fejky. Víš, jak se říká těm, co si dělají sami sobě dobře?

hafblaf ( 6. února 2021 10:47 )

Normální člověk po moci netouží, vždy vládnou psychopati.

Zobrazit celou diskusi