Minulou neděli svět ochromila zpověď vévodů ze Sussexu. Závažná obvinění například z rasismu v královské rodině doprovodila i jedna velmi radostná zpráva – za pár měsíců se jejich syn Archie (1) dočká malé sestřičky.

„Je to holka,“ odpověděl nadšeně princ Harry poté, co se manželé chvíli handrkovali, kdo to nedočkavé Oprah poví. Pohlaví se dozvěděli z ultrazvuku a jejich první reakcí byla vděčnost, kterou bezpochyby umocnil Meghanin tragický samovolný potrat v červenci loňského roku. „Mít kluka a pak holku… co víc si přát? Teď máme svou vlastní rodinku, my čtyři a dva psi,“ dojímal se pyšný tatínek.

Není pochyb, že nastávající dvojnásobní rodiče děvčátku zařídili její vlastní pokojíček, včetně pořádné kupy originálních, ekologicky rozložitelných hraček. Meghan ale své vysněné holčičce sehnala jedinečný dáreček. Dlouhá léta předtím, než Harryho vůbec poznala.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Hodinky francouzské značky Cartier s cenovkou 4 800 liber (146 tisíc korun) si Markleová pořídila jako odměnu za dobře vykonanou práci v seriálu Kravaťáci před několika lety. Tehdy byla svobodná, po rozvodu s prvním manželem. V rozhovoru pro magazín Hello z roku 2015 prozradila, že je jednou věnuje své dceři.

„Když jsem zjistila, že budeme točit třetí řadu Kravaťáků, která se v té době zdála jako obrovský milník, vykašlala jsem se na cenu a koupila dvoubarevnou verzi, na kterou jsem nechala vyrýt Od MM pro MM a plánuji je jednoho dne věnovat své dceři,“ uvedla vévodkyně. Jestli tehdy tušila, že se jí toto přání o několik let později doopravdy splní…

VIDEO: Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Fotogalerie
70 fotografií