Třaskavý rozhovor Meghan a prince Harryho (36) u moderátorky Oprah Winfreyové (67) přirovnávají mnozí k odpálení bomby. Jenže odpáleno jich během interview bylo hned několik! Na přetřes přišly rozpory v královské rodině, neshody kvůli jejich odchodu do USA, odstřihnutí od peněz, jejich utajená svatba i psychické problémy Meghan, vedoucí až k myšlenkám na sebevraždu. Bombou z největších ovšem bylo obvinění člena královské rodiny z rasismu!

„V těch měsících, kdy jsem byla těhotná… jsme neustále vedli rozhovory na téma, nedostane ochranku, nedostane titul, a taky se objevily obavy a rozhovory o tom, jak tmavou pleť může mít, až se narodí,“ uvedla v šokující zpovědi Meghan. 

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

Kdo něco takového vypustil z úst, ovšem neprozradila. „Myslím, že by jim to velmi uškodilo. Mně o tom řekl Harry, že se s ním rodina o těchto věcech bavila,“ dodala tajuplně. A zarytě mlčel i Harry. „O tom rozhovoru se nehodlám nikdy šířit. Ale tehdy to bylo trapné. Byl jsem trochu šokovaný,“ sdělil pouze.

Mimo kamery už prý byl ale trochu sdílnější a Oprah údajně prozradil, že oním rasistou nebyla královna Alžběta II. (94) ani její choť, princ Philip (99). Ten v minulosti utrousil celou řadu rasistických výroků, takže všechny napadal jako první možný autor těchto skandálních úvah.

Britská média spekulují: Byl to Charles, nebo William?

Diskuze o královských titulech a přidělení policejní ochrany přísluší výhradně členům nejužší královské rodiny. Kromě nich do něčeho takového může mluvit už jen přísně vybraná hrstka vedoucích pracovníků. Podle expertů ale Meghan hovořila právě o někom z rodiny. Britská média uvádí, že v úvahu připadá zejména Harryho otec, bratr a jejich manželky.

Alžběta II. (94): Ona to podle Harryho nebyla.

Princ Philip (99): Platí totéž, Harry ho vyloučil.

Princ Charles (72): S Harrym přestal mluvit v okamžiku, kdy se s Meghan odstěhoval do Kanady. Nezvedal mu telefony, odstřihl ho od peněz... Měl problémy i s možným  vnoučetem smíšeného původu?

Vévodkyně Camilla (73): Britové připomínají, že nemá žádné královské děti, jejichž nástupnické pořadí by měla zapotřebí bránit. Nemá ani pověst té, která by zneužívala svého postavení.

Princ William (38): Od dětství byl vychováván jako budoucí král s vědomím toho, že všichni ostatní (včetně rodiny) se mu musí podřídit. Veřejnost ho zná jako usměvavého sympaťáka, své zájmy si prý ale dokáže tvrdě prosadit.  

Vévodkyně Kate (39): S Meghan se na spoustě věcí neshodla, zdroje z paláce ovšem tvrdí, že Kate nikdy nevyužívala své síly k tomu, aby něčeho dosáhla. Na rozdíl od Charlese či Williama…

Přiznání Harryho: Bolí to…

Černošský původ Meghan se často propíral v britských médiích, což princ Harry těžce nesl. „Pro mě to bylo odlišné tím, že v tom byl rasový prvek. Už to nebylo jen o ní. Myslím, že nejsmutnější bylo, že více než sedmdesát členů, členek parlamentu odsoudilo koloniální podtóny článků a titulků o Meghan, a přesto nikdo z mé rodiny během těch více než tří let o nich nikdy neřekl ani slovo. To bolí, ale zároveň jsem si vědom toho, jak na tom moje rodina je a jak ji děsí představa, že by proti sobě poštvala bulvár.“

VIDEO: Láska a válka Harryho a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Fotogalerie
52 fotografií