Zatímco zůstala celá Británie v šoku nad rakovinou krále Karla III. (75), jeho snacha Meghan si zřejmě moc starostí nedělá. Vévodkyně ze Sussexu byla krátce po oznámení královy diagnózy spatřena na veřejnosti nedaleko jejího sídla v kalifornském Montecitu ve zjevně dobré náladě, informoval web Daily Mail

Meghan si ve středu nedaleko domova vyjela ve svém luxusním voze Range Rover. Řízení se věnovala jen jednou rukou – v té druhé držela velký bílý hrnek s uchem, z něhož chvílemi upíjela. Za volantem vozu, který si loni s Harrym pořídili za 3,5 milionu korun (119 tisíc liber), se přitom široce sama pro sebe usmívala a přes čelní sklo všem ukazovala na odiv své sněhově bílé zuby.

Její manžel mezitím strávil asi 25 hodin ve své rodné vlasti, kde se na půl hodiny osobně setkal s nemocným otcem. Bratr William (41) si na něj ale čas neudělal a rodina Harryho ani nepozvala, aby s nimi strávil delší čas na některém z královských pozemků. Zrzavý princ tak zůstal sám v hotelu, dokud se nepřiblížil čas odjezdu. 

Meghan mezitím na své projížďce nedaleko sídla manželů za 320 milionů korun nedávala najevo žádnou nervozitu, stres či starosti. Za volantem vozu působila zcela uvolněná. Na sobě měla sice kšiltovku a velké sluneční brýle, úsměv a řeč těla ale hovořily samy za sebe.

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan na konci ledna 2024 na filmové premiéře Twitter

Fotogalerie
51 fotografií