Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se objevili na premiéře filmu Bob Marley: One Love, který mapuje život jedné z nejvýznamnějších jamajských hudebních hvězd. Princ Harry a jeho žena Meghan Markleová (42) tím, že dorazili, všechny přítomné překvapili - nebyli totiž očekáváni. Přesto pro sebe dokázali „urvat“ pozornost veškerého okolí. Rusovlasý syn krále Karla III. a jeho choť, bývalá herečka, se sice v USA těší velké popularitě a i tentokrát svou přítomností vzbudili rozruch, Britové je však zkritizovali.

Dokonce je prostřednictvím médií obvinili z velmi provokativního chování - a měli k tomu důvod. To proto, že si Harry s Meghan na premiéře filmu notovali s odpůrci monarchie. Třeba s jamajským premiérem Andrewem Holnessem (51) či s aktivistkou Marlene Malahoo Forteovou, ministryní pro právní a ústavní záležitosti, která se loni nechala slyšet, že Jamajka, která patří mezi britské kolonie, by mohla brzy „přerušit vztahy“ s monarchií a budoucnost národa by měla být pouze „v rukou Jamajky“.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Královští odpadlíci, kteří sice opustili s velkou pompou královskou rodinu a vzdali se všech svých královských povinností, nadále se však ohánějí svými tituly, se s lidmi, co kritizují jejich bližní v Anglii, velmi dobře bavili. A moc jim to slušelo - Meghan na sobě měla černé šaty s tenoučkými ramínky od venezuelsko-americké návrhářky Caroliny Herreraové (85), které doplnila výraznými náušnicemi a vlasy sčesanými v drdol, Harry zvolil ležérní černý oblek s rozhalenkou - a stále se smál.

Právě skvělá nálada, co oba po celý večer provázela, se stala trnem v oku mnohým příznivcům britské vládnoucí rodiny. „Za normálních okolností by nebylo nic špatného na tom, ​​kdyby šli na filmovou premiéru. Ale v době, kdy musí jít jeho otec pod nůž a Jamajka vykřikuje o tom, že se chce zbavit monarchie, je to dost necitlivé,“ uvedl k tomu podle MailOnline například královský komentátor Phil Dampier (50). Souhlasíte s ním?
Fotogalerie
47 fotografií