Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Meghan a Harry si rozhovorem zavařili: 5 lží, které bijí do očí! O údajné chudobě i ukradeném titulu

/
  • Rozhovor Meghan a Harryho pod palbou: O čem měli lhát?
    Aktualizováno - 1. dubna 2021 ● 21:00
    9. března 2021 ● 12:32

    Rozhovor prince Harryho (36) a Meghan Markleové (39) stále hýbe světem. Osobní výpovědi o rasismu v paláci a tužbách po sebevraždě rvou srdce a staly se předmětem soucitných diskuzí. Odlišné reakce se rozvinuly nad zbylými výroky. Experti na britskou královskou rodinu zpochybňují tajnou svatbu nebo záměrné neotitulování Archieho (1) kvůli barvě jeho kůže. Jaké další údajné nepřesnosti a lži vévodové vypustili do éteru?

  • 1.

    Meghan nevěděla, do čeho jde?

    V rozhovoru Meghan tvrdila, že se nikdy nepídila po tom, co znamená být součástí monarchie. „Byla jsem naivní,“ řekla Winfreyové. V minulosti zase uvedla, že se o královskou rodinu nikdy příliš nezajímala a po schůzce naslepo, jež jí navždy změnila život, si o Harrym a jeho životě nezjišťovala žádné informace.

     

    Blízká přítelkyně vévodkyně s tím nesouhlasí. Pro publikaci knihy Hledání pravdy, pojednávající o vévodech ze Sussexu a jejich odchodu z řad seniorních členů monarchie, uvedla, že Meghan byla odjakživa fascinovaná královskou rodinou a toužila býtDianou 2.0.“ Ve své sbírce měla kontroverzní knížku o Harryho matce Diana: Její pravdivý příběh spisovatele Andrewa Mortona.

  • 2.

    Tajná svatba?

    Meghan šokovala Winfreyovou odhalením, že se s Harrym vzali tři dny před velkolepou královskou svatbou. „Nikdo nevěděl, že jsme se už vzali. Zavolali jsme arcibiskupovi a řekli mu, že tahle velkolepá podívaná je určená hlavně světu a že my chceme, aby náš sňatek byl jenom náš,“ vysvětlila vévodkyně a dodala, že sňatek proběhl bez hostů a svědků. Podle expertů si vévodové maximálně vyměnili sliby a o žádné oficiální stvrzení jejich lásky se nejednalo.

     

    Absence svědků je totiž v rozporu s pravidly anglikánské církve, podle kterých musí být přítomní minimálně dva. Prostory, v nichž probíhá svatební obřad, musí být navíc volně přístupné veřejnosti pro případ, že by někdo chtěl vznést námitky proti manželství. Soukromý obřad se podle Meghan odehrál na veřejnosti zapovězených pozemcích Kensingtonského paláce, kde se oba po zásnubách ubytovali. Proto lze předpokládat, že tento sňatek nebyl a není platný a oficiální byla až svatba, kterou jsme všichni sledovali..

  • 3.

    Archie měl právo na titul prince?

    V rozhovoru mluvila vévodkyně Meghan také o rasistickém chování královské rodiny během těhotenství se synem Archiem. Královská rodina si podle Meghan nepřála, aby se Archie stal princem, protože panovaly obavy, „jak tmavá může být jeho pokožka, když se narodí,“ řekla Meghan, jejíž matka je černoška.

     

    Archieho neotitulování však nemá nic společného s barvou kůže. Tradice udělování titulů se řídí zákonem krále Jiřího V. z roku 1917, podle nějž připadá titul prince nebo princezny pouze nejstaršímu potomkovi přímého následníka trůnu, v tomto případě princi Georgovi, synovi prince Williama. Královna tento zákon později pozměnila, čímž tituly získali i jeho sourozenci Charlotte a Louis. Archie se ovšem princem a Jeho královskou Výsostí může stát pouze v případě, usedne-li na trůn princ Charles  a celá posloupnost by se tím posunula.

  • 4.

    Harry byl odříznut od královské peněženky?

    Princ Harry si Winfreyové postěžoval, že mu královská rodina zkraje roku 2020 znemožnila čerpat finanční prostředky. Meghan následně přiznala, že po odstěhování z Británie monarchy neúspěšně prosila o peníze. Nebýt milionového dědictví princezny Diany (Harry měl získat většinu z 13 milionů dolarů, tedy 286 milionů korun, které jemu a Williamovi matka odkázala), nezvládli by odchod z rodiny. To však nechtěli rozfofrovat za základní výdaje, proto „byli nuceni“ podepsat smlouvy s Netflixem a Spotify, aby přežili.

     

    Veřejnost ale připomíná stěžejní důvod Megxitu – vévodové chtěli finanční nezávislost. Pokud se kvůli utažení peněžních kohoutků obávali finanční krize, nekupovali by si luxusní sídlo s 16 ložnicemi za 11 milionů dolarů (242 milionů korun) v prominentní losangeleské čtvrti, ale nastěhovali by se do levného dvoupokojáku.

  • 5.

    Meghan nevlastní sestru neviděla 20 let?

    Vztahy v rodině Markleových jsou ještě mrazivější než ty za zdmi Buckinghamského paláce. Meghan od své svatby nekomunikuje s otcem a v kontaktu není ani se svou nevlastní sestrou Samanthou, kterou údajně neviděla asi 20 let. „Vůbec mě nezná, byla jsem vychovávaná jako jedináček,“ vysvětlovala v rozhovoru.

     

    Jak ale dokládají staré fotografie, Meghan se v roce 2008 zúčastnila sestřiny promoce. Samantha také vyvrací vévodkynino tvrzení, že si příjmení změnila zpět na Markleová poté, co se Meghan dala dohromady s Harrym.

  • 6.

    VIDEO

    Video: Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

    Fotogalerie
    91 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 66

Milla: Pouze služební zahraniční cesty vyřizuje administrativa a mají minutovník.Třináct dovolených bez pasu a v domácím vězení je v jejich pravomoci.

(04. 04. 2021 15:09)

Milla: Sláva!!!!Dobře vy.Někdo na to přece přišel.

(03. 04. 2021 10:30)

Milla: Slíbila jsem podrobnosti pro někoho kdo by měl zájem o fakta a pravdu(ne pravdu srdce).Nakonec jsem to naprskla pod článek "Co odhalilo šokující interview Meghan:chtěla se zabít v den velké slavnosti",kdybyste měli chuť.

(03. 04. 2021 10:28)

elwyn:

(02. 04. 2021 10:51)

Milla: Pardon,ale ve vašem příspěvku je 0pravda0.Harry má asi dost Diany,tedy z její nekonečné prolhanosti.Jeho story a její story jsou si tak 1:1.Můžu pochopit že Diana ve svém stavu mela problémy a můžu i pochopit proč si rovnala sebevědomí v cizích postelích,u bulimie se střídají stavy pocitů vlastní výjimečnosti a naprosté ztráty sebevědomí ale prolhanost to nevyřeší.Asi není naděje akceptovat fakt že Diana zahýbala o víc než čtyři roky dřív než Charles,že.Zrovna jako její slavný výrok "v manželství jsme byli tři".Sedmnáct,to tak vypadá.Když sevtedy započítají i její boyfriends.Nakonec jí ty nesmysly stály život,zbývá doufat že jí za to ty titulní stránky stály ale vybrala si sama.Královská rodina jí nic neudělala,naopak.

(02. 04. 2021 09:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy