Sladěna s královskou povinností, vyrazila Kate ve volných květovaných šatech pod kolena zpestřit nádvoří norfolkské pobočky dětského hospicu. S úsměvem se přivítala se zaměstnanci a rodinou hospitalizovaného nemocného chlapce a společně se pustili do sázení rostlin. Kate opět ukázala, že není žádná cimprlína, ponořila ruce do substrátu a pomáhala zaplnit květináč, který si sama přinesla z poslední návštěvy zahradnického centra, jejího prvního pokoronavirového veřejného výstupu.

Během práce prozradila, že se do projektu na zkrášlení nádvoří hospicu pro rodiny s dětmi, které se ocitly v tíživé situaci, zapojily i její tři děti princ George (6), princezna Charlotte (5) a také malý Louis (2). Slunečnice pěstují v Kensingtonském paláci a po rozkvětu je přesadí do hospicu. „Děti mají z pěstování slunečnic opravdu velkou radost. Louis vyhrává, takže George je potom trochu nevrlý,“ citoval ji britský The Sun.  

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání. Bára Horáková, Lukáš Červený

Matka chlapce stiženého nádorem na mozku byla z návštěvy vévodkyně z Cambridge opravdu nadšená. „Bylo skvělé ji vidět. Měla na sobě krásné šaty,“ prozradila výše zmíněnému serveru. Povědomí o týdnu dětských hospiců Kate šířila i na sociálních sítích pomocí série několika fotografií, na nichž hovoří s rodinami nemocných dětí a dokazuje, že i členka královské rodiny si pro blaho svého lidu musí ušpinit ruce.

VIDEO: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií