Od příchodu Meghan Markleové (38) do královské rodiny byly obě vévodkyně ustavičně srovnávány. Která je hezčí? Která je inteligentnější? Která je výřečnější, hubenější, má lepší smysl pro módu? Jednou byla vítězka Kate, podruhé Meghan. Teď když se vévodkyně ze Sussexu odebrala vlastní cestou a nereprezentuje monarchii, mohla si Kate vydechnout. Nebo si to alespoň myslela.

Po článku v britském plátku Tatler, který ji přirovnal k přepracované ředitelce firmy bez nároku na dovolenou, protože musela pojmout veškeré Meghaniny povinnosti, a dále ji s vévodkyní porovnával, to Kate údajně přestala psychicky a emočně zvládat.

Do tvrzení magazínu se právně obořila celá královská rodina. Magazín se ale brání, že vše, co napsali, je pravda podložená výpověďmi blízkých přátel vévodkyně. S tím nesouhlasí ani Kate, ani Kensingtonský palác, jenž vydal oficiální prohlášení, v němž popírá všechna tvrzení.

VIDEO: Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou

Video
Video se připravuje ...

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou Bára Horáková, Lukáš Červený

Podle odborníka na královskou rodinu Duncana Larcombea je Kate pobouřená, ale hlavně znechucená a znavená z toho, jak ji stále srovnávají s Meghan: William a Kate jsou citliví na porovnávání s Meghan,“ uvedl pro New magazine. Přejí si, aby s tím všichni už jednou provždy přestali.

Na stranu vévodů se přiklání i zdroj z jejich okolí. „Není to pravda, Kate není pracovně vytížená a není ani pravda, že by byl vévoda posedlý Carole Middletonovou,“ dodal pro Daily Mail k tvrzení magazínu, že je William (37) podezřele blízký se svou tchyní.

VIDEO: Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií