Po narozeninové fotografii, která trhla rekordy v lajkování a srdíčkování, se Adele zase stáhla ze světel reflektorů. Ač její překvapivou změnu mnoho lidí chválilo, našli se i tací, kteří za tvrdou dřinou v posilovně a změnou jídelníčku viděli drastické diety, poruchu přijmu potravy nebo photoshopové úpravy. Zpěvačka se ke kontroverzi, kterou způsobila, nijak nevyjádřila a dál pracovala na sobě a nové hudbě.

K třetímu výročí tragického požáru Grenfell Tower, při němž 14. června 2017 zemřelo 72 lidí, se Adele objevila v unikátním videu směrovaném pozůstalým i komunitě, která obětem požáru pomohla a k níž se zpěvačka hrdě hlásí. Ve volné mikině a s vlasy staženými do culíku adresovala výročí a způsob, jak s onou strašnou zkušeností nakládat v budoucnu.

VIDEO: Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka.

Video
Video se připravuje ...

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka. 

„Dnes bych chtěla všem poslat svou lásku a dát vám vědět, že na vás stále myslím. A přestože to letos musíme udělat virtuálně, je pro nás důležité truchlit pospolu a pamatovat si onu noc,“ uvedla zpěvačka na začátek. Své fanoušky, sledující, diváky a celý národ poté nabádala, aby se nenechali pohltit chmury a oslavovali prožité životy zemřelých. „Zapojení do Grenfell United patří k věcem, na něž jsem nejvíce pyšná,“ dodala se slzami v očích.

Dojemné video se ale neobešlo bez otázek, zda to Adele s hubnutím nepřehnala. „Myslím, že s deseti kily navíc by vypadala lépe,“ okomentoval jeden fanoušek její propadlé tváře. Další na to navázal: „Má strašně velké oči, to je nezdravé.“ Zpěvačka hitu Hello zhubla neuvěřitelných 45 kilo. Se svou váhou i nynější podobou je však nanejvýš spokojená.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
41 fotografií