Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak vydělat na dovolené nebo získat příspěvek na bydlení? Pomůže příručka Blesku ZDARMA!

Poslední díl příručky Česko po koronaviru: Nová pravidla pro život najdete v pondělním tištěném Blesku zdarma.
Poslední díl příručky Česko po koronaviru: Nová pravidla pro život najdete v pondělním tištěném Blesku zdarma.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: one, bar - 
5. června 2020
08:38

Návrat do běžného života po koronavirové epidemii je stále plný otazníků. Nejistotu s tím, jak narovnat rodinný rozpočet nebo jak vyřešit letošní dovolenou, pomůže rozptýlit pondělní příručka Česko po koronaviru, kterou získáte s pondělním vydáním Blesku zdarma.

V příručce v tištěném Blesku už v pondělí ZDARMA najdete:

Komu sníží nájem příspěvek na bydlení?

Kdo a jak vám odpustí poplatky za energie?

Které povinnosti vláda odložila?

Jak dostat peníze za zrušené kurzy?

Proč zůstat v létě v Česku a jak vydělat na dovolené?

Už v pondělí najdete v Blesku zdarma nový díl příručky Česko po koronaviru. Už v pondělí najdete v Blesku zdarma nový díl příručky Česko po koronaviru. | archiv Blesku

Eva (29) vymění Švýcarsko za České Švýcarsko!

Plánovali, že vezmou  na záda batoh a vydají se na túru po velehorách uprostřed Evropy.  Ochutnají slavné  fondue či raclette. Eva Včalová (29) z Úval u Prahy s partnerem se ale rozhodli, že kvůli koronaviru zůstanou doma. 

Místo osmi stovek kilometrů jim bude stačit urazit z domova jen 130.  „Chtěli jsme procestovat Švýcarsko, kde je  nádherná krajina. Když jsme ale zjistili, že to letos s cestováním  nebude tak lehké, rozhodli jsme se zůstat v Česku. Došlo nám, že náš cíl vlastně není tak daleko,“ řekla Blesku Eva.

Navštíví národní park České Švýcarsko.  „Stejně jako ve Švýcarsku jsem tam ještě nebyla  a už se těším. Na túry je místo podle průvodců jako dělané,  jsme zvědaví na  podle fotek nádhernou Edmundovu soutěsku  nebo Pravčickou bránu, kde se natáčel náš  oblíbený film Narnie,“  popsala mladá cestovatelka.  Uvedla, že sice z nákazy strach  nemají, ale jistota je jistota. „Také si myslím, že je třeba podpořit české podnikatele, hledáme si bydlení v menších penzionech,“ dodala, že stejně jako původně neplánovali ve Švýcarsku pobývat jen na jednom místě, chtěli by si stejně užít i České Švýcarsko.

Eva letos vymění Švýcarsko za České Švýcarsko. Eva letos vymění Švýcarsko za České Švýcarsko. | archiv Evy Včalové

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa