Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hamáček je rozvedený. Konec manželství s bývalou asistentkou Paroubka oddálil koronavir

Autor: Jakub Veinlich - 
5. června 2020
05:02

Předseda ČSSD Jan Hamáček je definitivně rozvedený. Jeho manželství zrušil soud ale až napodruhé. První pokus nevyšel kvůli koronaviru. V omezeném režimu totiž pracovaly také soudy. I když vicepremiér o svém soukromí příliš nemluví, rozvod Blesk Zprávám exkluzivně potvrdil. S manželkou Kamilou se na všem prý dohodli.

„Absolvovali jsme jednání u soudu. Ano, už jsem rozvedený,“ potvrdil předseda sociální demokracie na přímý dotaz redaktorovi Blesk Zpráv.

Jeho manželství tak trvalo téměř přesně 13 let. A tím, kdo přišel s návrhem na jeho konec, byl právě Hamáček. „Požádal jsem o rozvod, moje manželka se k té žádosti připojila, takže se jednalo o dohodnutý rozvod,“ naznačil Hamáček poklidný průběh rozpadu jeho manželství.

Dvě stání a konec

Důvod rozpadu rodiny? „Už nám to nefungovalo,“ zareagoval stroze na dotaz Hamáček. Svůj rozvod nechtěl obecně komentovat, a to především s ohledem na bývalou manželku a jejich dva malé syny.

Před rozvodovým soudem v Mladé Boleslavi stanuli manželé Hamáčkovi celkem dvakrát. Jednou jako rodiče a podruhé jako manželé. Ze svého svazku, který trval téměř přesně třináct let, mají totiž Hamáčkovi dva nezletilé syny. Žádné špinavé prádlo se u soudu ale nepralo. Manželé se totiž na všem dopředu dohodli.

„Požádal jsem o rozvod, moje manželka se k té žádosti připojila, takže se jednalo o dohodnutý rozvod. Absolvovali jsme dvě jednání u soudu v Mladé Boleslavi. Jedno kvůli

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa