Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy zdravotní sestřičce Nadě, která pod průhledným pláštěm nosí jen plavky, nabídli modeling!

Autor: ran - 
27. května 2020
05:20

Zdravotní sestra Naďa (23) způsobila poprask na ruských sociálních sítích i jinde na internetu. Bylo jí horko, tak vyrazila mezi pacienty jen ve spodním prádle a s průhledným pláštěm. Ne všem se to ale zamlouvalo.

Kolem „sexy sestřičky“ se strhl skutečný poprask. Nejen že dostala nabídku od výrobce spodního prádla Miss X - a to přímo ústy ředitelky společnosti -, aby pro ně předváděla jejich výrobky, ale zastalo se jí i mnoho dalších lidí, včetně povolaných. Například jí slibuje ochranu před vyhazovem a sankcemi i šéfka ruské lékařské unie, která již dříve hlasitě kritizovala odpověď Ruska na epidemii.

Především se ale jedná o velmi vlivné politiky. Jedním z nich je například poslanec a bývalý boxer Nikolaj Valujev, který v položertu vyjádřil naději, že takto alespoň léčeným mužům vlije novou chuť do života. 

Hlavně ovšem Nadě spadl z nebes spojenec o dost vyšší „šarže“. Mnohem svědomitěji totiž kauzu vzal regionální guvernér Alexej Djumin (47), bývalý bodyguard prezidenta Putina a šéf vojenské rozvědky, o němž se hovoří jako o možném budoucím prezidentovi Ruska. Djumin se Nadi veřejně zastal a osobně ji přišel navštívit. Ocenil nejen její práci zdravotní sestry, kterou odvádí dle všech informací svědomitě a s přesvědčením, ale i práci všech zdravotníků, speciálně v době koronavirové epidemie.

Většina těch, kdo ví, jak na tom ruští zdravotníci s ochranným vybavením jsou, se sestry zastává. Odbory sice uznávají, že slečna „ústrojovou kázeň“ porušila, ale nemyslí si, že je v tomto případě jakýkoli trest na místě. A všichni dohromady svorně volají po lepším vybavení pro zdravotníky, než je jen nekvalitní průhledný plášť, píše Daily Mail.

Slečna Naďa je podle svých kolegů ve velkém stresu a tlak, který se kolem ní vytvořil, špatně snáší. Podle jejích vlastních slov ale ráda pomáhá lidem, proto šla na medicínu. Nemohla teď dva měsíce vidět rodinu, koronaviru se však nebojí. „Je to moje práce,“ řekla podle serveru Mirror.  

„Je třeba chápat, proč se to stalo. Zdravotníci nemají dostatečné ochranné vybavení, látka, z níž je ta průhledná věc, není pro naše účely dostatečně kvalitní. Lékaři obecně nemají rádi průhledné pláště, ale prostě jiné nejsou. A ještě něco - pokud pacienti tak vesele fotí sestry, které se o ně starají, asi jim buď nic není, anebo jsou evidentně dobře léčeni, a pak by tedy měli jít domů. Vždyť Naďa nepózovala, ona tvrdě pracovala,“ podělila se o svůj názor také Nadina kolegyně z nemocnice Oksana Drybová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa