Zpověď režiséra, který si s Meghan Markleovou protrpěl nejhorší období své kariéry, se nijak neliší od zpovědí zaměstnanců paláce a některých hereckých kolegů. Meghan podle všech dotázaných byla a stále je arogantní a namyšlená céčková celebrita, která si v žádném případě nezaslouží něčí pozornost.

„Natáčelo se s ní dobře. Když se řeklo akce, věděla, jak dělat svou práci. Ale poté, co kamera přestala snímat, už tak přátelská nebyla,“ podělil se serveru Daily Mail režisér, jenž si přál zůstat v anonymitě. „Požadovala zvýšené opečovávání a byla neslušná. Práce s ní nebyla snadná a ona sama byla nesnesitelná. Ten její přístup, jak mluvila s lidmi, pravidla…“

Meghan chtěla mít pod kontrolou vše, co ji ale nejvíc vytáčelo - když se někdo zaměřil na její nohy. To prý úplně běsnila a zakázala komukoliv, aby na ně byť jen pohlédl. Není tajemstvím, že si nechala odstranit mozoly na kotnících, po čemž jí zůstaly téměř neviditelné jizvy. Od té doby nemá své nohy ráda.

Jeden z mých kolegů, mimochodem nejmilejší chlap na světě, měl z natáčení s Meghan trauma,“ pokračoval režisér. „Byla neskutečně podlá. Řekl mi, že když natáčel detaily a zachytil její nohy, její tým se na něj obrátili s výrazem ,Co to sakra děláš?' a řekl mu, že pro dnešek skončil.“

Meghan si také na plac údajně přitáhla skvartu podobně chovajících se kamarádek. „Připomínalo mi to Protivný sprostý holky,“ přiznal režisér, „partička holek, která ostatní odsuzovala pohledem a pořád se něčemu smála.“ Jak se říká, vrána k vráně sedá.

S Meghan by už prý nikdy nechtěl pracovat. „Neudělala na mě dojem a jsem překvapen, že ho [Harryho] dokázala sbalit. Přišla mi nejistá sama sebou a rozmazlená,“ uzavřel režisér, který by na zážitek s vévodkyní ze Sussexu nejraději zapomněl.

Fotogalerie
104 fotografií