Byl to právě seriál Kravaťáci, co ambiciózní americké herečce Meghan Markleové pomohlo se v branži konečně trochu proslavit. V seriálu hrála už od jeho začátku v roce 2011 a vydržela v něm až do roku 2018, kdy se provdala za syna britského krále, prince Harryho (39). Seriál pak vznikal ještě asi rok, než se produkce rozhodla příběh ukončit. 

Vztahové drama z právnického prostředí si ovšem získalo řadu fanoušků a NBC Universal moc dobře ví, že mají svůj kupní potenciál. Vznikl proto reboot Pearson a nyní vzniká i spinoff, tedy nový příběh ze „stejných kulis“ – podobně, jako tomu bývá například v případě amerických kriminálek (Kriminálka New York, Kriminálka Las Vegas, Kriminálka Miami,...). 

Novinka s názvem Suits: LA byla ostře očekávanou i kvůli zprávám, že by se v ní opět měla objevit Meghan Markleová. Teď už je ovšem definitivně potvrzeno, že vévodkyně ze Sussexu v seriálu nebude! Informované zdroje zprávu potvrdily webu Daily Mail

„Vévodkyně nemá v úmyslu v tom hrát, i když je tam jedna role, která vypadá, jako by byla napsána přímo pro ni,“ tvrdí zdroj. Do projektu se ovšem měla v plánu zapojit jinak!

Podle zdroje chtěla být jeho výkonnou producentkou – skrz svou produkční společnost Archewell. „Meghan dala jasně najevo, že jako herečka o to zájem nemá. Ale Archewell se snažil proklestit si cestu jakožto produkční společnost. NBC to zařízla,“ popsal zdroj. Další zdroje z Archewellu ovšem naopak důrazně popírají, že by společnost měla o seriál jakýkoli zájem. 

 

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Fotogalerie
144 fotografií