Oblíbená značka bot Meghan Markleové Aquazzura využila světoznámou vévodkyni ve své nové reklamní kampani. Luxusní prodejce představil dvacetivteřinový reklamní spot složený z několika fotek, jimž dominuje právě kontroverzní americko-britská vévodkyně.

Do reklamy se dostaly záběry z oficiálního focení u příležitosti jejího zasnoubení se synem britského krále, princem Harrym (39) v roce 2017. Na sobě tehdy měla tělové semišové páskové lodičky na deseticentimetrovém jehlovém podpatku s názvem Matilde za 550 liber (přes 16 200 korun), které se posléze staly obrovským hitem a okamžitě se vyprodaly. 

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan

V reklamě se pak objevily i fotky ze svatby manželů z roku 2018. Meghan totiž značce zůstala věrná i na své královské veselce v Kapli sv. Jiří ve Windsoru –  tehdy obula jednoduché bílé lodičky s něžnou světle modrou podrážkou. 

Vévodkyně ze Sussexu rozhodně není jedinou prominentní milovnicí slavné italské značky. Stejné boty si kupují například Poppy Delevingneová (37), Gigi Hadidová (28), Gwyneth Paltrowová (51),Salma Hayeková(57), Nicole Kidmanová (56), Rihanna (35) nebo Beyoncé Knowlesová (42). 

 

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Fotogalerie
80 fotografií