Ve Valencii si Štefan dokonce pronajal byt, v lednu má v tamní opeře premiéru ve Straussově opeře Elektra a tomu předchází plno zkoušek. „Na Vánoce tam ale sami nebudeme. Přijede za námi Štefanova rodina, takže se nic vlastně nemění. Já budu opět vařit zelňačku, smažit rybku a asi i rybí karbanátky, které jsme si všichni zamilovali,“ prozradila Hanka Blesku. Do Španělska odlétá hned poté, co 10. prosince obšťastní své fanoušky jako každý rok vánočním koncertem v Lucerně.

Ozdobil fíkus

„Myslím ale, že i ve Španělsku nám milovník Vánoc Štefan něco ozdobí... I kdyby to měl být jen fíkus!“ smála se Zagorová, což Margita hbitě dovysvětlil: „Jen jednou jsme za pětadvacet let manželství nebyli s Hankou na svátky doma. V Dallasu bylo ale pětadvacet stupňů a mně se nepodařilo sehnat stromek. A protože jsem si bez něho Štědrý den neuměl představit, koupil jsem fíkus a ten ozdobil...“ Vyskládat dárky pod stromek už koncem listopadu prý nemá problém, kupuje je průběžně po celý rok...

V klidu doplánují šňůru

Vánoce mimo domov Hanka se Štefanem kvitují s povděkem. V příštím roce se totiž rozhodli pro první společné turné, jež po Ostravě, Pardubicích a Brně vyvrcholí 3. října v pražské O2 areně. „A ve Španělsku bude čas a hlavně klid dát dohromady repertoár, hosty, promyslet kostýmy a všechno, co ke koncertům v obřích halách náleží...“ říká Zagorová.

VIDEO: Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Fotogalerie
51 fotografií