Na Poctu Haně Zagorové se pochopitelně chystá. „Ano, budu sedět v hledišti,“ potvrdil Blesku vdovec.

Scénáře obou galakoncertů připravovala ještě Hanička Písnička. Měla to původně být oslava jejích 75. narozenin. Osud bohužel rozhodl jinak. Její hity zazpívají kolegové jí do nebe. S úctou a láskou.

Petr Rezek (81) byl loni v prosinci v době konání Lucerny nemocný, o to raději vystoupí nyní. Se zpěvačkou Kateřinou Bohatovou (39) chystají duety Duhová víla a Ta pusa je tvá. „Těším se moc. Už jsem zcela v pořádku,“ ujistil Blesk dlouholetý pěvecký partner Zagorky.

Hančinou hudbou oslňuje již od září 2022, tehdy měl v Divadle Kalich premiéru muzikál Biograf Láska. „Už jsme měli na sto dvacet představení. Lidé zpívají s námi,“ pochlubila se zpěvačka.

V areně nemůže a taky nebude chybět kamarád a Hančin kolega z nejmilejších Standa Hložek (69). Spolu s Petrem Kotvaldem (64) mají připravené písničky Můj čas, tedy znělku seriálu Sanitka, a Jinak to nejde (v originále Guardian Angel).

„Hanka tam bude s námi aspoň v podobě zadní projekce,“ slíbil Standa. Právě on byl jedním z posledních, komu Zagorka v srpnu 2022 před svým odchodem volala, když se v Blesku dočetla, že podstoupil katetrizaci srdce. Šest dní nato v náručí svého muže Štefana zemřela...

V roce 2021 měla Hanka Zagorová vystoupit se Štefanem Margitou v O2 areně s projektem Konečně společně. Ani na to už bohužel nikdy nedošlo.

Video
Video se připravuje ...

První úsměv Margity po smrti Zagorové: Žal zahání prací Hana Höschlová

Fotogalerie
98 fotografií