Po premiéře filmu Jiřího Vejdělka v plánu večírek nebyl, ale hlavní představitelé se svými rodinami a přáteli si ho udělali. Pivko a víno teklo proudem. Vojta Dyk půllitry nosil ve velkém a ještě u toho stíhal kouřit. Piva v ruce a cigárko v puse.

Uvidím, jestli dnes budu tancovat, protože mám před natáčením, ale naštěstí ne hned zítra. Ještě se musím něco učit, tak uvidíme. Ale u mě je to vždycky tak, že se těším, že budu brzy doma, a pak přijdu až k ránu. V tomhle jsem taková neřízená střela,“ řekla Blesku před začátkem filmu Tatiana Dyková. A jak řekla, tak se stalo. Po filmu rozhodně domů neutíkala, stejně jako její nejbližší.

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Dyková - Aristokratka ve varu Markéta Reinischová, Daniel Kristl

V Lucerně se zdržela i její maminka, tchyně a synové František (19), Cyril (16) a Alois (10).

Na neoficiální party se objevil i tanečník Marek Zelinka, kterému Dyk nosil piva, ale dopřál mu i domácí pálenku. Vojta totiž do kina přišel se svou pověstnou lékařskou kabelou, kde má slušný pitný proviant. Koženou tašku totiž měl i na Slavících a díky ní se u jejich stolu řádně zapíjelo.

Pivkem nepohrdl Hynek Čermák (50), nebo Martin Pechlát (49). Oba byli bez svých manželek, tak se bavili s kolegy. Vilná byla Čermákova filmová dcera Yvona Stolařová. Oči mohla nechat na herci Zdeňku Piškulovi (25), nebo na svém kamarádovi.

Fotogalerie
65 fotografií