Úspěšný snímek Jiřího Vejdělka Poslední aristokratka se po pěti letech dočkal druhého pokračování s názvem Aristokratka ve varu. V hlavních rolích bodují Táňa Dyková a Hynek Čermák (50). Oba dva dorazili na premiéru do kina Lucerna.

Táňa, která se nedávno vrátila z rodinné dovolené v JAR, vypadala úchvatně. V černých elastických šatech od Moniky Drápalové, doplněných o semišové lodičky v barvě nude, neměla chybu.

Postavu nijak neřeším, prostě jsem neustále v pohybu, a když je příležitost, tak velmi ráda tancuji. To je asi vše, co pro sebe dělám. V jídle se nijak neomezuji, alkohol piju ráda, ale nevydržím na jednom místě. Vstávám v sedm ráno a jedu na plné obrátky,“ svěřila se Blesku herečka, která kvůli hlavní roli v seriálu Případy mimořádné Marty změnila vizáž a nechala se obarvit nazrzavo.

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Dyková - Aristokratka ve varu Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Ještě dotáčím další díly, tak ještě chvíli budu zrzka, ale pak jdu na tmavě hnědou. Opět kvůli roli,“ prozradila Táňa. Na premiéru ji přišla podpořit celá rodina.

Bude tady podobná sestava, jako na dovolené v Jihoafrické republice. S manželem přijdou naši tři synové, obě babičky, děda a další přátelé. Myslím, že tenhle film je pro všechny generace, tak se nudit nebudou,“ usmívá se manželka muzikanta Vojty Dyka.

Není divu, že Dyk svou atraktivní ženu pevně držel okolo pasu a neustále ji měl v dohledu. Tatiana dokazuje, že stárnout se dá s grácií a hlavně s humorem.

V komedii Aristokratka ve varu se dále objeví také Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Simona Lewandowská nebo Petra Nesvačilová.

Fotogalerie
43 fotografií