Film z roku 2022 uvedla Česká televize na své obrazovky k 1. lednu 2024 a komedie s hvězdným hereckým obsazením si ihned u diváků získala body na své oblíbenosti. Vánoční příběh sledovalo v hlavním vysílacím čase 1,487 milionu diváků. TV Nova odvysílala reprízovaný díl Specialistů, který shlédlo 848 tisíc diváků. Ztracené město na Primě pak vidělo 337 tisíc diváků.

Filmoví nadšenci byli z Vánočního příběhu naprosto nadšeni. „Fakt super, zasmáli jsme se, skvělé herecké výkony,“ znělo od mnoha lidí. „Boží. Pohodový, vtipný, oddechový příběh. Herecké výkony – bomba,“ psali další diváci. Komedie s Karlem Rodenem, Jiřinou Bohdalovou, Jiřím Lábusem, Oldřichem Kaiserem, Hynkem Čermákem nebo třeba Janou Plodkovou pořádně rozvibrovala divákům bránice.

Našli se ale i rýpalové, kteří film považují za zbytečný. „Koukám na Vánoční příběh na CT1. Sice to asi nelze hodit na krk Součkovi, ale taky Vám přijde, že to je nebetyčná slátanina?,“ ptal se ostatních jeden divák. „Celkem je. Taková asi snaha proplést příběhy jako v Lásce nebeské... Ale holt je to provinčně jednodušší,“ souhlasil s ním další. „Ani ne nebetyčná jako spíš zbytečná...,“ přiznal se jiný divák, kterému se film nelíbil.

Video
Video se připravuje ...

Film Vánoční příběh vrací po 30 letech před kamery dvojici Kaiser a Lábus 

Fotogalerie
49 fotografií