Seriál Eliška a Damián sklízí kritiku ze všech stran a s ním i všichni, kdo se na něm podíleli, herce nevyjímaje.  Vyjádřila se k němu i herečka Bára Munzarová, jejíž dcera Anna Dvořáková tam hraje sestru Damiána, princeznu Eleonoru.  „Musím říct, že to nejde za herci, ale za těmi, kdo rozhodují o castingu, o způsobu práce, o scénáři atd. My jako herci jdeme vždy s kůží na trh a je mi těch herců líto,“ svěřila se pro eXtra.cz.

Slova Munzarové zřejmě neunikla další známé české herečce Báře Fišerové, která má na věc ale úplně jiný pohled a se svými fanoušky se o něj podělila na sociální síti. „Maminka jedné (ne)herečky si stěžuje, že tím, že ji obsadili do velké krásné role, jí zničili kariéru, protože projekt není tak úspěšný, jak se očekávalo… Každá druhá by byla šťastná dostat dlouhodobou práci s fajn kolegy.. Myslím si, že místo stěžování na scénáristy, režiséry a producenty do bulváru, by měla dceru naučit hlavně přirozeně mluvit,“ podělila se Fišerová na facebooku o svůj názor.

„Píšu to jen proto, aby si všichni vážili příležitostí, které dostanou, a svůj neúspěch hledali především nejdříve u sebe,“ dodala herečka, která má za sebou mnoho filmových i seriálových rolí.

Nutno říci, že seriálu Eliška a Damián  se u diváků skutečně nedaří. Z hlavního sobotního vysílacího času byl přesunut na pondělí. Ani tato změna ovšem nepřinesla vyšší sledovanost, naopak v konkurenci s oblíbenými kriminálkami se u diváků dále propadá a objevují se další a další stížnosti na výkony herců, ať už Emmy Smetany, Anny Dvořákové, Roberta Urbana nebo Jiřího Dvořáka, který seriálu propůjčil svůj hlas jako vypravěč.

Video
Video se připravuje ...

Eliška a Damián: Talentovaná Anna Dvořáková FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií