Lisa ve vile Big Brothera bojovala o finanční výhru už před 15 lety, touha po pozornosti ji ale za uplynulá léta rozhodně neopustila. Už tehdy často a ráda šokovala vlastní nahotou a to se dodnes nezměnilo. Tentokrát se „postrach Manchesteru“ vystavil na španělské Ibize. 

Tam se nechala zvěčnit nahoře bez, jen v červených kalhotkách od bikin, jak se v moři na skalnatém útesu blaženě ráchá. Nechyběly smyslné pohledy do objektivu nebo provokativní mačkání masívních ňader. 

Lisa by se ráda vrátila do světa celebrit, skutečnost je ale taková, že to v životě nemá úplně jednoduché. Aby vyšla, živí se jako doručovatelka balíků Amazonu – což je pro ni velké polepšení. Po rozvodu s manželem Mariem Marconim (jenž jí dělal společnost i ve vile slavné reality show) totiž na nějaký čas dokonce skončila na ulici. 

Někdejší kulturistka pak propadla depresím a spadla do stresového přejídání. Dokonce si vypěstovala závislost na párcích, kterých běžně snědla i 50 denně! 

Lásku k reality show mají zjevně v rodině... Lisina dcera Sophie se měla objevit v Love Islandu, na poslední chvíli ale couvla, protože se prý do někoho zamilovala.

 

Video
Video se připravuje ...

Děsivý záchvat v přímém přenosu: V reality show modelku skolila alergická reakce! Youtube.com

Fotogalerie
42 fotografií