Karel Frýd se reality show Big Brother zúčastnil již před 15 lety, a ve vile se tehdy dokonce neoficiálně oženil s barmankou Sylvou. Ve skutečném životě jejich vztah dlouho nevydržel. Pak silák vystřídal víc vztahů.

Zakotvil až u půvabné brunetky Lenky. Ta v 2019 přivedla na svět jejich prvního syna Kubíka a nyní udělala Karlovi radost podruhé. Narodila se jim dcera Ema! „Má rodina je kompletní. Vítej, Emičko!“ neskrýval Plyšák své nadšení. 

Jak sám přiznal, holčičku si prý vždycky moc přál. „Za všechno můžeš TY! Za to, jaká jsi osobnost, starostlivá máma, můj nejlepší přítel, má nejsilnější ženská, MÉ VŠECHNO,“ poděkoval na Instagramu své partnerce a nezapomněl ani na porodnici U Apolináře. 

Pro Super.cz pak Frýd, který se živí jako trenér, prozradil, že na malou sestřičku už se těší i syn Kuba. „Už to, jak reagoval na bříško, když malá kopala, bylo moc hezké. Dával jí pusinky a hladil,“ rozněžnil se Karel jako správný táta.

Video
Video se připravuje ...

Takhle dnes vypadá Plyšák Karel z Big Brothera! Proč je pod dohledem policie? MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

„Lásko, když si mi poprvé oznámila, že budeme rodiči, byl jsem ten nejštastnější chlap na světě! Když si mi podruhé oznámila, že čekáme další naše štěstí, můžu říct, že teď jsme RODINA. Vážím si tě nesmírně moc, jak všechno zvládáš, jak perfektně vychováváš našeho syna a ani nevíš, jak strašně moc se těším na další naši cestu. Bude to jízda…..Miluji tě, Vás…..má rodino,“ sdílel již před časem, když se chlubil snímkem z ultrazvuku. 

Frýd je profesionálním a kondičním trenérem hokejistů Sparty. Před časem trénoval i muzikálovou hvězdu Vojtu Drahokoupila (26) v rámci příprav na účast v reality show Survivor. Nakonec ale Vojta, kterého zradila psychika, musel hned na začátku soutěže odstoupit. 

Fotogalerie
29 fotografií