Před 15 lety byl Karel Frýd přezdívaný »Plyšák« jedním z účastníků reality show Big Brother. Ve vile se dokonce neoficiálně oženil s barmankou Sylvou, ale v realitě jejich vztah dlouho nevydržel. 

Svalnatý fešák měl několik vztahů, ale štěstí našel až u půvabné brunetky Lenky, která v roce 2019 přivedla na svět jejich syna Jakuba. „Lásko, když si mi poprvé oznámila, že budeme rodiči, byl jsem ten nejštastnější chlap na světě! Když si mi podruhé oznámila, že čekáme další naše štěstí, můžu říct, že teď jsme RODINA.

VIDEO: Takhle dnes vypadá Plyšák Karel z Big Brothera! Proč je pod dohledem policie?

Video
Video se připravuje ...

Takhle dnes vypadá Plyšák Karel z Big Brothera! Proč je pod dohledem policie? MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Vážím si tě nesmírně moc, jak všechno zvládáš, jak perfektně vychováváš našeho syna a ani nevíš, jak strašně moc se těším na další naši cestu. Bude to jízda…..Miluji tě, Vás…..má rodino,“ překvapil Karel krásnou novinkou a pochlubil se snímkem z ultrazvuku. 

Frýd je profesionálním a kondičním trenérem hokejistů Sparty. Pod svá křídla si vzal i zpěváka Vojtu Drahokoupila (26), kterého fyzicky připravoval na reality show Survivor. Fyzičku měl Vojta asi dobrou, ale zradila ho psychika a na samém začátku soutěže odstoupil. 

Fotogalerie
28 fotografií