Majitelka Petra Clinic, jejíž muž Tomáš Řehořek (†44) se před třemi měsíci oběsil, nejprve tvrdila, že šla na pracovní schůzku s kolegou. „Smutek zaháním prací a šla jsem s kolegou z marketingu na schůzku. Nikoho nového nemám, ani nehledám. Každý truchlíme po svém...“ mlžila Řehořková poté, co jsme jí ukázali fotky.

Po zjištění Blesku, kdo je onen muž po jejím boku, ale svou prvotní verzi poněkud pozměnila: „Potkala jsem se s ním po schůzce s mým marketingovým týmem, po cestě na kliniku. On je náš klient a šel na kontrolu po odstranění znamének...“ řekla Petra o bývalém policejním mluvčím Tomáši Hulanovi, který v současné době působí jako velitel čestné jednotky Policie ČR.

Oba se stýkali ještě za života krále plastických klinik. Letos v dubnu, tedy jen tři měsíce před manželovou sebevraždou, byl Hulan hostem Řehořkové v její Petra show na Streamu, kde jí vykládal o práci u policie, čestné jednotce a služebních pohřbech...

14 let na obrazovce

V televizi jsme jej mohli vídat častěji než kdejaké celebrity. Tomáš Hulan pracoval jako tiskový mluvčí pražské policie dlouhých 14 let. Poté působil jako vrchní komisař na Krajském ředitelství policie hlavního města Prahy na úseku metodiky výkonu služby pořádkové policie.

Video
Video se připravuje ...

Premiérův otevřený rozhovor. Zelenskyj rozzuřil Polsko. A Gregorová o svatbě Ondřeje Bára Horáková, Lukáš Červeny, reuters

Fotogalerie
17 fotografií