Úspěšné podnikatelce se v jednom momentu zhroutil celý život. Ještě před nedávnem byla spolumajitelkou jedné z největších estetických klinik a šťastnou maminkou tří synů, jen v jejím manželství probíhala krize.

Oběsil se

Když v pátek 30. června přijela s dětmi do jejich společného domu, našla svého muže oběšeného. Tomáš pravděpodobně neustál psychické problémy, jež měly spustit právě partnerská krize a jeho vleklé zdravotní potíže.

 

Od té chvíle byla Petra i se syny v péči lékařů, kteří jim pomáhali se vyrovnat se ztrátou otce a manžela. Dokonce se rozhodli vynechat i poslední rozloučení, které se konalo v pátek v motolském krematoriu.

Pod dohledem

Nečekaná smrt manžela na Řehořkovou ale dolehla o několik dní později. „Petra v neděli ráno zkolabovala a ze strachu o její zdraví jsme přivolali záchranku. Teď je v nemocnici a podstupuje vyšetření,“ svěřila Blesku její kamarádka. Velký stres si nejspíše vybral svou daň. „Všichni doufáme, že bude brzy v pořádku, ale teď o ni vážně máme strach!“ dodala kamarádka.

Ani nezavolala

Páteční pohřeb Tomáše Řehořka zařizovala jeho matka se svou dcerou. Vdova nebyla pozvána, protože své tchyni neřekla o smrti jejího syna. „V tu chvíli jsem nebyla schopná zavolat vůbec nikomu, neboť jsem byla z celé situace v šoku a byla jsem v péči přivolaných záchranářů,“ řekla Blesku Petra Řehořková s tím, že o to poprosila zaměstnankyni své kliniky a ta tak neprodleně učinila.

3 věnce a 4 ruce

Vdova poslala na pohřeb tři věnce – jeden za sebe, druhý za své rodiče a třetí za kliniku. „Rozloučili jsme se krásně a jen my... Jen my, co víme... A jen my, co jsme s Tebou zažili těch miliony vzácných chvil. Navždy budeme vzpomínat, Péťa a kluci,“ připsala pak Řehořková k fotografii své ruky a svých tří synů, kterou sdílela na Instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Paraziti ve vodě a válka o platby kartou Petr Macek, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
14 fotografií