Hrachovcová už „pokreslila“ celou řadu lidí, celebrity nevyjímaje. Jejíma rukama prošla například šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová (51) nebo herec Filip Čapka (46) známý ze seriálů Ulice nebo Kukačky. Teď se k nim přidal i Lukáš Langmajer

V neděli na svém instagramu zveřejnil příspěvek, ve kterém si svou zkušenost s Kairou nemůže vynachválit. „Chtěl jsem vydržet do zítřka, chtěl jsem se na to vyspat, odležet, odžít si aspoň jednu noc. Neunesl bych to,“ svěřil se. Všechno zkrátka muselo ven ještě za tepla!

Byla to neděle, kdy se to stalo...

„Setkání, povídání, naslouchání, snad souznění, tetování. Hudba s nádechem jazzu a zatažené žaluzie. Za nima věž, po které se plazívala černá mimina. Soustředění, nadšení, pokora a odhodlání. Společně s ní jsem udělal krok do neznáma. Ona je díky tomu s náma, nese část břímě, snáší to s námi. Byla to neděle, kdy se to stalo, a vím, že to ještě neskončilo. Díky, Kairo, těším se zase příště,“ rozepsal se. 

A co mu vlastně jeho herecká kolegyně „vykouzlila“? Hrachovcová svým zákazníkům vytváří na míru navržená abstraktní tetování, která tvoří podle jejich čaker a energií. Abstraktní dílo, se kterým odešel Langmajer, mu sahalo přes celé levé předloktí až na palec. 

Kaira: Musím člověka navnímat!

„Je to o velké blízkosti, musím si navnímat člověka, kterého budu tetovat. To je zásadní věc. Dělám i numerologický výklad a jsem ráda, že se ke mně lidé vrací,“ rozplývala se před časem na Radiu Zet. „Tetování je vstupem do emočního těla, dostáváte se lidem pod kůži. Mělo by to být spojené s příjemnou atmosférou, s tím, že člověk odchází a je mu dobře,“ je přesvědčená. 

Video
Video se připravuje ...

Langmajer je bez práce! Prý se nechá zaměstnat ve firmě. Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
67 fotografií