V pátek 14. července se přátelé a blízcí od 12:15 v Praze během tajného pohřbu naposledy rozloučili se spolumajitelem úspěšné Petra Clinic Tomášem Řehořkem. Ten si nedávno sám sáhl na život a spáchal sebevraždu oběšením... Údajně kvůli depresím, které odmítal léčit. 

Jako by to nebylo pro rodinu už tak dost těžké, jeho smrt odstartovala velmi nepříjemné rodinné drama. Pozůstalí zemřelého totiž někdejší snachu Petru vykázali z pohřbu! Byla to přitom právě Petra, kdo oběšeného Tomáše našel. 

Petra Řehořková svou neúčast na posledním rozloučení avizovala už dopředu. Původně ale vytasila historku, která celou záležitost podávala o něco diplomatičtěji. 

„Já se syny se tohoto rozloučení nezúčastníme, neboť především děti tuto situaci zvládají jen velice obtížně a některé i za pomoci psychologů. Účast na pohřbu by pro ně byla značně traumatizující,“ řekla nejprve Blesku. 

„To je také důvod, proč pohřeb a vše s ním spojené zajišťuje matka zemřelého. S manželem jsme se v nejužším kruhu rodiny rozloučili již v pátek (7. července, pozn. red.),“ dodala. 

Později ale vyšla s pravdou ven a přiznala nepříjemnou skutečnost: Tchyně totiž vdovu na pohřeb vůbec nepozvala! „Pošlu jen květinu za děti,“ svěřila se Petra posmutněle. 

Poslední rozloučení proběhlo v motolském krematoriu a porůstalí ho před veřejností úzkostlivě tajili. O hladký průběh se po celou dobu starala Řehořkova sestra.

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Svatba u Bohdalové a plány ministra Výborného Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií