Štefan Margita prostřednictvím svého instagramu sdělil „jedno malé tajemství“: „Byl jsem osloven Petrem Větrovským k natočení operního duetu,“ napsal na sociální sítě vdovec po Haně Zagorové (†75). Jde o píseň, která vznikla k dokumentárnímu snímku Pravda se pořád vyplatí. Ten vypovídá o životě vrcholové biatlonistky a také ex-moderátorky pořadu Showtime Gabriely Soukalové.

Zatímco film bude mít slavnostní premiéru 5. března a od 7. března pak bude i v kinech, společný klip, který Margita s dámou, o níž celý snímek vzniknul, nazpíval, bude představen světu už 4. března. Gábina je tak podle všeho velice renesanční ženou mnoha talentů. Po kariéře uznávané sportovkyně se věnovala moderování, napsala autobiografickou knihu... a nyní se třeba vydá na dráhu operní pěvkyně!

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z filmu o Soukalové: Když dělala problémy, máma s fackou nelenila VDN Film

Rozhodně na to totiž podle Margity má. „Gábině gratuluji, protože zpívá opravdu fenomenálně,“ pěl na Soukalovou ódy. A slovy plnými uznání nešetřila ani sama Soukalová, maminka dcery jménem Izabela Gabriela Kadeřábková (2). „Potkat takové lidi, jako je Štefan, je pohlazení po duši. Pokorný, gentleman se smyslem pro humor, moudrostí a zlatem v hrdle,“ oplatila mu dojemně.

Výsledného songu se už teď nemohou dočkat všichni jejich příznivci - i kolegové z umělecké branže. Svou podporu jim na sociální síti vyjádřila třeba herečka Dagmar Havlová (70), zpěvačka Elis Ochmanová (35), Monika Absolonová (47) a Leona Machálková (56), či zpěvák Matěj Ruppert (45). „Těším!“ uvedla nadšeně Martina Jandová (49), která s usměvavou blondýnkou účinkovala ve výše zmiňovaném Showtimu.
Fotogalerie
37 fotografií