Vdovec usedne v hledišti jako čestný host a možná se nechá přemluvit k tomu, aby vystoupil i na pódiu, jako tomu bylo v prosinci v Lucerně. Na Haničku Písničku bude v duchu vzpomínat také producent Tomáš Ságl (50), který připravoval jejich společný koncert. „Nemohu na ni přestat myslet. Položila mi asi čtyřicet kontrolních otázek a pak řekla – Tome, tak jo! A bohužel to dopadlo, jak to dopadlo... Trápí mě to dodnes, Hanička byla úžasný člověk,“ dodal Ságl.

Už je napůl restauratér a napůl producent a zakusil, jaké to je, prodělat miliony. Covid mu zamíchal životem. Poctu Haně Zagorové již neprodukoval, proběhne v režii Leoše Mareše, zato na 29. února chystá v O2 areně galakoncert Evy Urbanové (62) s názvem Grande Finale.

Duhová víla i Sanitka

Poctu Haně Zagorové dnes večer vzdají také její pěvečtí parťáci. Standa Hložek (69) a Petr Kotvald (64) zapějí Můj čas ze seriálu Sanitka a Jinak to nejde. A Petr Rezek (81) si s Kateřinou Bohatovou (39) střihne duety Duhová víla a Ta pusa je tvá. „Program večera vychází ze scénáře koncertu, který připravovala samotná Hana Zagorová u příležitosti plánované oslavy svých 75. narozenin a který se nakonec bohužel neuskutečnil,“ uvádějí organizátoři.

Video
Video se připravuje ...

Margita konečně na muzikálu s písní Zagorové: Hanka tady bude vždy Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
122 fotografií