Muzem voskových figurín v Londýně se rozhodlo pro kontroverzní změnu. Královský pár Meghan a Harryho od sebe po více než roce oddělili! Zamilovaný páreček dříve postával v blízkosti ostatních členů královské rodiny, včetně královny Alžběty II. (93) nebo vévodkyně Kate (37) a jejího manžela prince Williama (37).

Zčistajasna ale došlo ke změně a vosková figurína Meghan byla přesunuta do vedlejší místnosti, kde zaujímá čestné místo ve společnosti vlivných celebrit. Jejími novými parťáky jsou manželé Victoria (45) a David (44) Beckhamovi, herec Tom Hardy (41) a krásná herečka Priyanka Chopra Jonasová (37). Figurína Harryho tak zůstane u královské rodiny jako kůl v plotě. 

„U nás v muzeu Madame Tussauds neustále nasloucháme tomu, co si lidé myslí o našich hvězdách,“ říká manažer londýnské pobočky Steve Davies. „Meghan pokračuje ve vlastním moderním pojetí stylu života v královské rodině a my chceme zrcadlit její nezávislý status celebrity,“ vysvětloval přesun vévodkyně ze Sussexu. 

„Nemusí to být napořád - nechceme, aby se náš milovaný pár rozešel! Pouze chceme Meghan dopřát, aby si na chvíli užila společnost celebrit, ve které se cítí lépe,“ dodal ředitel muzea Madame Tussauds. Voskové figuríny Meghan a Harryho byly slavnostně odhaleny v květnu loňského roku, deset dní před pompézní svatbou královského páru. Na sobě mají stejné oblečení, jako když oficiálně oznámili své zasnoubení. 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
158 fotografií