Zatímco se princ William (37) a jeho manželka Kate Middletonová (37) účastnili plavby na jedné z osmi regat soutěžících o The King’s Cup, jejich rozkošní potomci, kteří závod trávili ve společnosti babičky Carol Middletonové (64), jim přitom notně fandili. Každá zúčastněná loď představovala jednu z osmi charitativních organizací, nad nimiž drží vévoda a vévodkyně z Cambridge ochrannou ruku, a vítězná regata pak obdržela královský pohár, který byl poprvé udělen v roce 1920 králem Jiřím V. (†70). Kapitánem vítězného týmu se tentokráte stal známý britský dobrodruh Bear Grylls (45).

Kate Middletonová na akci dorazila v barevném pruhovaném tričku od značky Sandro, které je k dostání za 135 liber, a námořnických kalhotách od L. K. Bennetta za 150 liber. Její outfit tak vyšel na necelých osm tisíc korun. Před závodem se však převlékla do krátkých šortek a bílé bundičky, aby se mohla na regatě lépe pohybovat. A zatímco malý George v námořnické čepici a tričku řetězce H&M za 5 liber (140 korun) předvedl notně prořídlý chrup, roztomilá Charlotte se na akci blýskla v modro-bíle pruhovaných šatičkách značky Ralph Lauren. Ty se dají sehnat za 128 liber (3,5 tisíce korun).

Malá Lottie, jak princeznu láskyplně oslovuje její maminka Kate, sice na první pohled vypadala jako panenka z cukrkandlu, názorně všem ale předvedla, že ne nadarmo je považována za největší zlobidlo v královské rodině. Když ji Kate vyzvala k tomu, aby zamávala dychtivému davu fanoušků, Charlotte na všechny pořádně vyplázla jazyk. Pozadu se svými grimasami nezůstal ani malý školák George, kterému začaly vypadávat zuby, a bez předních dvou řezáků vypadal trochu jako malý upírek. Do všudypřítomných kamer a fotoaparátů se šklebil jako deset čertů. William a Kate se doma s dětmi určitě nenudí!

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
57 fotografií