Šestiletý princ George je velkým milovníkem přírody, a tak se není čemu divit, že se právě jeho přání k narozeninám týkalo zvířat. „Miluje přírodu a stavění věcí. Takže si přál dalekohled, kterým bude moct pozorovat ptáčky," prozradil zdroj z královského paláce. 

Daleko zajímavější je ale princovo druhé přání, které jasně ukazuje, že ve škole nechce zůstávat pozadu za svými spolužáky. „Přeje si také dětská elektrická autíčka, které už spousta jeho přátel má," dodává zdroj. Princova skromná přání jsou podle královských expertů odrazem jeho touhy být "normálním" klukem, jako jeho kamarádi. 

Od svých mladších sourozenců Charlotte (4) a Louise (15 měsíců) měl navíc dostat ručně vyrobené přání. O dva roky mladší princezna mu do něj namalovala obrázek a rodiče jí pro brášku dovolili vybrat libovolný dárek.  

Celá rodinka vévodů z Cambridge má být v tuto chvíli na dovolené na soukromém tropickém ostrově Mustique, kde proběhla první rodinná oslava. Aby ale byly jeho narozeniny perfektní, jeho rodiče se rozhodli uspořádat druhou oslavu pro jeho kamarády přímo v Kensingtonském paláci. 

Vzhledem k tomu, že je budoucí král velkým fanouškem kouzel, magie by měla být hlavním tématem oslavy, což byl údajně nápad prince Williama. Nebude chybět skákací hrad a plejáda různých kouzelníků. 

Kate, která oslavu plánuje, nechá připravit pizzu, těstoviny a různé podobné pokrmy. Samozřejmostí budou dortíčky, sladkosti a zmrzlina. Kate si dává pozor, aby její děti jedly zdravě, ale narozeniny jsou podle ní výjimka," řekl zdroj magazínu US Weekly. 

VIDEO: Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Fotogalerie
178 fotografií