Celým světem propíraná vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová se zdárnou pravidelností porušuje protokol, jak jen to vůbec jde. Manželka prince Harryho se v době, kdy čekala malého Archieho (teď už jsou mu téměř 3 měsíce), nejenom podílela jako hostující šéfredaktorka na speciálním zářijovém čísle prestižního Vogue, ale také potají navštěvovala charitativní organizaci Smart Works, jež má pomáhat dlouhodobě nezaměstnaným ženám vytvářet adekvátní pracovní podmínky a také jim dodat tolik potřebnou dávku sebedůvěry do nového zaměstnání.

Na oslavu nově představené dámské kolekce oblečení určeného pro pracovní příležitosti, které Meghan vytvořila s pomocí své blízké kamarádky a návrhářky Mishy Nonooové ve prospěch Smart Works, sdílela vévodkyně několik nových fotek na instagramu. Na pěti snímcích je vidět, jak se Meghan během návštěv v kancelářích organizace Smart Works dobře baví, něžně si hladí bříško a prochází kolem stojanů s oblečením. A samozřejmě, jak je jejím dobrým zvykem, co jde naprosto proti předpisům slušného chování britské královské rodiny, objímá se s jednou z žen, s nimiž spolupracuje.

„Nejznámější světové módní značky se spojily, aby společně usilovaly o dobrou věc,“ cituje na sociálních sítích Meghan sama sebe z rozhovoru, jejž poskytla magazínu Vogue. Charita pojatá jako komunita ji podle všeho natolik nadchla, že se s ní rozhodla spolupracovat, i když byla v pokročilém stádiu těhotenství. Kromě toho si Meghan mohla zahrát také na stylistku. „Během svých návštěv si vévodkyně všimla, že zatímco dary byly štědré, byly to zejména kombinace neshodných položek a barev, jejichž volba stylisticky nebyla dobrá. Ty potom nevyhovovaly dané práci,“ stojí na instagramu.

„Jednou z hlavních myšlenek naší práce bylo to, že některé značky souhlasily s tím, že za jeden model zakoupený zákazníkem se ten samý model daruje charitě. Nejenom, že nám to umožňuje být součástí příběhu někoho jiného, ale připomíná nám to, že jsme v tom spolu.“ Nutno uznat, že to je velmi chvályhodná myšlenka. Jenom sebevědomé a inspirující ženy, které na sebe oblečou slušivé a dokonale barevně sladěné šaty značek Marks & Spencer, John Lewis & Partners či Jigsaw, mají podle vévodkyně ze Sussexu šanci uspět na pracovním trhu.

VIDEO: Vévodkyně Meghan v květnu porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta (41)?

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan v květnu porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta? Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií