Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miloslav se přiznal, že zabil manželku (†47). Skončil ve vazbě

Autor: ČTK, shp - 
13. července 2019
16:14

Už je v chládku. Okresní soud v Rychnově nad Kněžnou v sobotu poslal do vazby Miloslava (49), kterého policie obvinila z vraždy manželky v Rychnově nad Kněžnou. Důvodem vazby je obava z mužova útěku, obava z maření vyšetřování a to, že mu hrozí vysoký trest.

ČTK to řekla mluvčí krajské policie Ivana Ježková. Muž o dva roky mladší manželku podle kriminalistů zastřelil ve čtvrtek večer legálně drženou krátkou zbraní v jedné restauraci na hlavním rychnovském náměstí.

Manželka zemřela při převozu do nemocnice

Žena na následky zranění zemřela po převozu do nemocnice. Policistům se Miloslav k vraždě doznal. V pátek kriminalisté muže obvinili z vraždy. V případě odsouzení muži hrozí až 18 let vězení. Motivem mužova činu byly podle policie s největší pravděpodobností předchozí dlouhodobé manželské neshody.

"Ke střelbě došlo v zadním odlehlém prostoru baru, kde dvojice byla sama. V ostatních prostorách bylo dalších 13 osob, které okamžitě restauraci opustily," uvedla policie.

Další rodinné rozepře

Rodinná rozepře byla tento týden důvodem střelby také v Kostelci nad Labem. Ve středu večer tam šestapadesátiletý muž postřelil dvaaosmdesátiletou ženu z legálně držené zbraně. Muž je v policejní cele, policie jej podezírá z pokusu o vraždu.

sukin-sa-vracia ( 13. července 2019 19:19 )

tobě hrabe a FEST

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání