Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tlouštík vyhrál v loterii 2,1 miliardy: Zlatokopky u mě nemají šanci, říká

Autor: shp - 
21. března 2019
20:00

Takhle vypadá tvář plná štěstí. Dnes již bývalý dělník z továrny na výrobu kovů Ade Goodchild (58) z anglického Herefordu vyhrál v jackpotu loterie Euromiliony! Suma, kterou díky správné volbě čísel získal, činí v přepočtu více než 2,1 miliardy korun. Baculatý sympaťák doufá, že si peníze pořádně užije, a varuje všechny zlatokopky, které to na něj chtějí zkusit.

Ade, který váží 127 kilogramů, prohlásil na tiskové konferenci podle Daily Mailu: „Nejsem jedním z těch vítězů, kteří řeknou, že je tato výhra nikdy nezmění. Já sakra doufám, že změní, nebo to alespoň setsakramentsky zkusím.

Když se ho reportéři ptali, zda si myslí, že se díky výhře stal atraktivnějším, odvětil dvakrát rozvedený Ade: „Žádná, kterou jsem nemohl získat předtím, u mě teď nemá šanci. Nestal jsem náhle atraktivnějším přes noc, jenom moje peněženka ano.“ Zlatokopky tak mají smůlu.

V továrně na výrobu kovů už dal výpověď. „Už žádná práce na směny. Chci cestovat, najít si malebný nový dům, chodit na přední sportovní utkání a zkusit mimo to spoustu dalších věcí,“ říká Ade. O tom, za co utratí své peníze, má jasno.

Výhru Ade oslavil sledováním zápasu ragby ve Walesu se svými rodiči. O tom, že vyhrál, informoval i svou exmanželku Susannu, která ho opustila před třemi lety. Stále jsou v kontaktu, protože venčí jejich společné labradoodly.

Žena však z jeho peněz nechce nic. „Nechci ani penny z jeho výhry. Může si ten balík nechat,“ řekla podle svých rodičů, se kterými web mluvil. Postarší pár prozradil, že s ním byla jeho žena celých 20 let manželství nešťastná. Usmívat se začala prý až po rozvodu. 

Co si chce Ade koupit a zaplatit:

- Nový dům s bazénem a vířivkou

- Zahradníka, řidiče a kuchaře

- Cestování po světě

- Chodit na zápasy rugby a kriketu

- Koupit dům rodičům

- Čtyři auta: na léto, na zimu, na dlouhé jízdy a na projížďky městem

Zobrazit celou diskusi