Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lenka s manželem vyhráli miliardy! Nic se nezměnilo, jen koupili ojetinu

Autor: VaB - 
15. ledna 2020
19:18

Lenka (41) a Steve (42) Thomsonovi vyhráli v loterii Euromiliony 3,1 miliardy korun. Každý by čekal, že se z nich stanou škrti nebo snobové. Ale právě naopak! Steve dál pracuje jako stavbař, za práci si odmítá nechat platit, a teď si dokonce koupil ojeté auto, aby ušetřil.

Když před dvěma měsíci vyhrála Slovenka Lenka se svým britským manželem Stevem obrovské jmění, staly se z nich doslova celebrity. Psala o nich snad všechna média. Všichni čekali, že Steve přestane pracovat a začnou si užívat ohromné výhry 3,1 miliardy korun! 

Steve ale všechny překvapil. Začal pracovat daleko víc, a dokonce zadarmo! Podle serveru Daily Mail si kvůli tomu koupil ojetou dodávku z druhé ruky a díky tomu ušetřil téměř 300 tisíc korun. Fotografové muže zachytili ve starých kalhotách, jak instaluje nové dveře ve městě Selsey ve West Sussexu. 

„Jsem jen normální člověk a nechci, aby mě to změnilo. Jsem muž svého slova a slíbil jsem, že dokončím tyto práce, takže to udělám,“ řekl pro Daily Mail. Ná práci tedy nezanevřel a stále tvrdě maká!

Steve s Lenkou se rozhodli, že si koupí nový dům. Chtějí totiž, aby jejich tři děti (8, 10 a 15) měly konečně svoje vlastní pokoje. 

Martin Lapáček ( 15. ledna 2020 20:24 )

Pane bože, to je idiot... Umře jako miliardář a bude z toho mít úplný, ale úplný ***...

Zobrazit celou diskusi