Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchyl zdrogoval a znásilnil skoro 200 obětí: Dostal doživotí

Reynhard Sinaga dostal za znásilňování doživotí.
 (Autor: Policie)
Autor: chal - 
6. ledna 2020
16:17

Soud v anglickém Manchesteru poslal na doživotí do vězení zřejmě „nejplodnějšího“ sexuálního násilníka v historii Velké Británie. Reynhard Sinaga (36) má na svědomí 48 potvrzených obětí, skutečné číslo je však zřejmě mnohem vyšší! Podle vyšetřovatelů může jít o téměř dvě stovky znásilněných mužů!

Nejdřív za třicet let se dostane na svobodu 36letý indonéský rodák Reynhard Sinaga, který ve svém manchesterském bytě znásilnil minimálně 195 mužů. Sinaga zneužíval důvěry opilých mladíků, které „lovil“ před nočním klubem nedaleko svého bytu. Domů je pak lákal buďto na nocleh, nebo na alkohol zadarmo.

Co se doopravdy stane, ale věděl jen Sinaga. Průběh byl většinou stejný – mladíky v bytě zdrogoval a pak je znásilnil. Při aktu s bezvládným tělem se natáčel na mobil. Mnoho nebožáků se pak probralo a nemělo o znásilnění ani potuchy. Vše prasklo náhodou, když se jeden ze znásilňovaných probral dříve, než Sinaga čekal, útočníka přemohl, telefon mu vzal a utekl pryč.

Mobil pak poskytl jako důkazní materiál policistům. Kriminalisté se nestačili divit – Sinaga se natočil při znásilňování 195 mužů! Podle žalobce šlo většinou o heterosexuály, sex byl z jejich strany nechtěný.

Úchyl dostal v pondělí od soudu doživotní trest odnětí svobody s tím, že o podmínečné propuštění na svobodu bude moct zažádat nejdřív za 30 let. „Jste sériový sexuální predátor. Jedna z vašich obětí vás popsala jako monstrum. Míra a intenzita vašich útoků prokazuje, že jde o adekvátní popis,“ nešetřila zvrhlíka soudkyně Suzanne Goddardová.

„Málokdy, pokud vůbec, soud řeší případ znásilnění tolika obětí,“ dodala Goddardová. Státní zástupce Ian Rushton s ní souhlasí, podle něj je Sinaga nejplodnějším sexuálním násilníkem v historii Velké Británie.

Pondělním verdiktem vyvrcholil rozsáhlý soudní proces, který trval rok a půl. Případ nicméně stále není u konce, kriminalistům zbývá identifikovat ještě 70 potenciálních obětí. Celkem byl Indonésan odsouzen za 159 sexuálních zločinů, kterých se dopustil mezi lednem 2015 a květnem 2017.

Ke zdrogování obětí většinou používal takzvanou tekutou extázi. U soudu zaznělo, že při předávkování tekutou extází může člověk zemřít, Sinaga ale i tak tento risk podstoupil. Nikdo při jeho experimentech naštěstí nezemřel.

nika70 ( 6. ledna 2020 19:52 )

A jak je znásilnil, když o sobě ani nevěděli? To je technicky možné?

KC44 ( 6. ledna 2020 17:53 )

Prečo to nezastrelia cez guľe do mozga!?

havran2 ( 6. ledna 2020 16:22 )

Měli mu ještě narvat na doživotí smeták do řiti !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání